Kiállítóink aktivitásai

A HVG Állásbörzén különböző aktivitásokkal, új fejlesztésekkel várnak a cégek. Olyan érdekességeket láthatsz és próbálhatsz ki a helyszínen, amire máshol nincs lehetőséged. Kíváncsi vagy, hogy működnek, vagy megtudnád, hogyan születtek ezek a technikai újítások? A helyszínen ezekről (is) beszélgethetsz a szakemberekkel!

Bosch csoport (C2)

Mi vár rád?
Karriertanácsadás egy egyedi fejlesztésű önvezető prototípus Tesla hátsóülésén? Igen! A Bosch kollégái segítenek a saját jövőd alakításában is, a tanácsadásra a helyszínen lesz lehetőséged jelentkezni.

aktivitas

Givaudan (C31)

Mi vár rád?
Teszteld le az érzékszerveidet a Givaudan standjánál!

Vajon felismernéd csukott szemmel a hétköznapok során gyakran használt fűszerek illatát? A Givaudan standjánál most kipróbálhatod, hogy milyen jó az orrod, és még értékes ajándékokat is nyerhetsz! Nyerj betekintést az ízek és illatanyagok világába, és teszteld le, hogy helyt állnál-e parfümőrként.

aktivitas

Hays (B21)

Mi vár rád?

Fotósarok (SelfieMe fotógép)

  • Válassz kiegészítőket!
  • Érintsd meg a képernyőt!
  • Pózolj!!
  • Nyomtasd ki és oszd meg Facebook-on vagy e-mailben!

A gép azonnal nyomtatja a képedet és GIF mozgóképet készít, amit e-mailben küldhetsz el magadnak vagy megoszthatod Facebookon!

 

autonom kamion

Infineon (C26)

Keress és nyerj!

Az Infineon Technologies Cegléd Kft. játékot hirdet a HVG Állásbörze látogatóinak. A játékban résztvevőknek a C26-os standon elhelyezett BMW i3-on kell megtalálniuk a megoldáshoz szükséges információkat az autó és hostessek tájékoztatása segítségével. Az Állásbörze végeztével a játékosok között nyereményeket sorsolunk ki, melyeket egyeztetést követően postai úton juttatunk el a szerencsés nyerteseknek.

autonom kamion

MÁV-csoport (A30)

A MÁV-csoport több aktivitással is vár a helyszínen!

  1. Legyél Te is vasutas egy kép erejéig! – Fotózkodj vasutas sapkában, vasutas jelzővel. Ha feltöltöd a képet social média felületre, garantált ajándékot kapsz cserébe.
  2. Ismerd meg szakmáinkat! – Játék a vasutas szakmákkal kapcsolatos ismeretterjesztési céllal! Párosítsd össze az egyes munkakörök képeit a munkakör elnevezésével és rövid leírásával. Minden játékosunkat ajándékkal jutalmazzuk.
  3. Interaktív táblás játékok – Különböző vasutas ismeretterjesztő játékok kipróbálására van lehetőséged interaktív táblánknál (puzzle, térképes játék), melyért cserébe szintén ajándékot adunk!

aktivitas

Robot-X Hungary (D42)

Játssz a jövő kollaboratív robotjával!

A Robot-X Hungary-nek van számodra egy logikai játéka, amit garantáltan kedvelni fogsz. Elhozták Neked az egyik kedvenc robotjukat, amivel rengeteget dolgoznak. Mindehhez pedig segítségül hívják a mesterséges intelligenciát, hogy egy izgalmas játékban tehesd próbára képességeidet.

Elfogadod a kihívást?

Győzd le a Robot_UR@t és legyél Te is Quarto bajnok! Mindemellett nyerj bepillantást a jövő high-tech robotikai megoldásaiba, ismerd meg játszva a Robot-X-et, Magyarország vezető ipari automatizálási vállalatát, és NYERJ! A legsikeresebb játékosok közt egy 750 EUR értékű, 3+1 napos robotprogramozói képzés kerül kisorsolásra! Részletek a ROBOT-X standjánál!

 

Spar Magyarország

Mesterségem címere játék - Igazi bolti feeling a SPAR standján!

Ismered a Frissőrök munkáját? Látogass el a Spar Magyarország a B16-os standjához, próbáld ki magad játékukban, nyerj és válassz egyet friss gyümölcseikből vagy további nyereményeik közül!

aktivitas

Magyar Suzuki Zrt. (D2)

Szerelj velünk Suzukit!

Láttál már félbevágott Suzukit egészen közelről? Ha nem, a D2-es standon a helyed! Gyere, és tedd próbára magad a Suzuki villámtesztjén!  A cég mérnökei segítenek Neked, hogy Te legyél a leggyorsabb alkalmi szerelő. Bújj bele a suzukis köpenybe, fogd a szerszámokat és kapcsolj rá!

A Suzuki Téged vár!

aktivitas

Regisztrálj most!