Kiállítóink aktivitásai

Milyen a HVG Állásbörze atmoszférája? 
Unalmas, szürke, egyhangú…
NAGY TÉVEDÉS!

Hazánk legjelentősebb karrierrendezvényén személyesen nézhetsz meg új fejlesztéseket és különleges aktivitásokat is. Gyere el a helyszínre, és nézd meg magadnak ezeket:

Autonóm kamion | LBR iiwa robotkar | VR szemüveg | Virtuális séta | HoloLens | 360 fokos film

(A lista folyamatosan bővül, nézz vissza később is milyen más érdekesség várnak még Rád a helyszínen!)

Autonóm kamion: Úttörő megoldások

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft-nél magyar mérnökök fejlesztik a jövő autonóm haszonjárműveit. A visszapillantó tükrök helyett elhelyezett kamerák teljes vizuális lefedettséget biztosítanak a teherautó körül, melyek továbbá érzékelik és megjelölik a föld síkjából kiálló objektumokat, gyakorlatilag megszüntetve a holttér fogalmát. Ezzel a megoldással számottevő gyalogos és kerékpáros baleset előzhető meg. Gyere, és nézd meg élőben az autonóm kamiont a B6-os standon!

autonom kamion

Megmozgatnád a logikádat? Gyere és tedd próbára programozói tudásod a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. ötletes feladványával! Kézzel fogható feladatra vágysz inkább? Ugorj neki és szerelj össze egy 4 csatornás szintező szelepet, amelyet egy nyerges vontatóból szereltünk ki a kedvedért!  Aktivitásodért - az élmények mellett - hasznos ajándéktárgyakra is szert tehetsz a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. B6-os standján!

LBR iiwa robotkar

A könnyűszerkezetes LBR iiwa robottal a KUKA intelligens segítséget nyújt a jövőbemutató gyártási folyamatokhoz. Az LBR iiwa mozgásfolyamata közelít az emberi karhoz, a biztonságos együttműködést elősegíti a robot lágy, könnyűszerkezetes formája. Az LBR iiwa robot szoftverének a fejlesztése Magyarországon, Budapesten történik high tech környezetben. Gyere, nézd meg és próbáld ki E5-ös standunkon emberközeli, együttműködő robotunkat!

 

VR szemüveg

Gondoltad volna, hogy a BIM modellel már 5D-ben is láthatod a kivitelezést? Azt tudod, hogy mi a 4D és mi az 5D? Testközelből nézheted meg mindezt egy VR szemüvegen keresztül, ha ellátogatsz a Strabag Általános Építő Kft. B14-es standjához.

 

Virtuális séta a Mercedes présüzemében egy Samsung Gear VR2 szemüveggel

Ismerd meg, hogyan működik a világ egyik vezető autóipari vállalata a mindennapokban. A Mercedes A1-es standjánál testközelből megnézhetsz egy csúcstechnológiás autót, ha pedig arra is kíváncsi vagy, hogy készült el a luxusjármű, akkor vedd fel a három VR szemüveg egyikét és tegyél egy virtuális túrát kecskeméti présüzemben.

samsung gear vr 

Tapasztald meg a kiterjesztett valóságot!

Mindig is kíváncsi voltál milyen új technológiák fogják meghatározni napjainkat/életünket? Szívesen kipróbálnád milyen a kiterjesztett valóság (AR) és virtuális valóség (VR) élménye? Itt a lehetőség! Látogass el az Accenture F12-es standjához, és tegyél egy virtuális sétát az irodájukban vagy próbálj ki HoloLensüket.

hololens 

360 fokos film

Egy világ, ami veled forog. Kíváncsi vagy, milyen egy piacvezető vállalat élete belülről? Látogass el hozzánk a D8-as standra, és nézz be a thyssenkrupp Ferroglobus világába a 360 fokos filmünk segítségével, így saját szemeddel láthatod, milyen nálunk dolgozni! Mindemellett gasztro-különlegességekkel és nyereményjátékkal is várunk téged!”

360 fokos film 

Regisztrálj most!