Kiállítóink aktivitásai

Milyen a HVG Állásbörze atmoszférája? 
Unalmas, szürke, egyhangú…
NAGY TÉVEDÉS!

Hazánk legjelentősebb karrierrendezvényén személyesen nézhetsz meg új fejlesztéseket és különleges aktivitásokat is. Gyere el a helyszínre, és nézd meg magadnak ezeket:

Autonóm kamion | LBR iiwa robotkar | VR szemüveg

(A lista folyamatosan bővül, nézz vissza később is milyen más érdekesség várnak még Rád a helyszínen!)

Autonóm kamion: Úttörő megoldások

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft-nél magyar mérnökök fejlesztik a jövő autonóm haszonjárműveit. A visszapillantó tükrök helyett elhelyezett kamerák teljes vizuális lefedettséget biztosítanak a teherautó körül, melyek továbbá érzékelik és megjelölik a föld síkjából kiálló objektumokat, gyakorlatilag megszüntetve a holttér fogalmát. Ezzel a megoldással számottevő gyalogos és kerékpáros baleset előzhető meg. Gyere, és nézd meg élőben az autonóm kamiont a B6-os standon!

autonom kamion

LBR iiwa robotkar

A könnyűszerkezetes LBR iiwa robottal a KUKA intelligens segítséget nyújt a jövőbemutató gyártási folyamatokhoz. Az LBR iiwa mozgásfolyamata közelít az emberi karhoz, a biztonságos együttműködést elősegíti a robot lágy, könnyűszerkezetes formája. Az LBR iiwa robot szoftverének a fejlesztése Magyarországon, Budapesten történik high tech környezetben. Gyere, nézd meg és próbáld ki E5-ös standunkon emberközeli, együttműködő robotunkat!

 

VR szemüveg

Gondoltad volna, hogy a BIM modellel már 5D-ben is láthatod a kivitelezést? Azt tudod, hogy mi a 4D és mi az 5D? Testközelből nézheted meg mindezt egy VR szemüvegen keresztül, ha ellátogatsz a Strabag Általános Építő Kft. B14-es standjához.

 

Regisztráltj, gyere el, és nézd meg személyesen!