KBC Securities Magyarországi fióktelepe E35

  • Gazdasági
  • DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Angol

Mivel foglalkozunk?

A KBC Securities az egyik vezető befektetési szolgáltató hazánkban, amely Magyarország mellett a világ számos országában nyújt befektetési banki szolgáltatásokat. Társaságunk a belga KBC Csoport leányvállalataként egyúttal a K&H Bank testvér-vállalata, és az értékapapír-kereskedelemben jól ismert KBC Equitas márka tulajdonosa. A tőkeerős nemzetközi banki háttér előnyeit lakossági és vállalati ügyfeleink egyaránt élvezhetik.

Hol dolgozunk?

Irodánk és központi ügyfélszolgálatunk Budapesten található, de ügyfeleink további 118 K&H Bankfiókban felvehetik velünk a kapcsolatot.

Aktivitások a helyszínen

A helyszínen kollégáink általános tájékoztatást adnak a társaságunk működéséről, a nyitott pozíciókról, valamint a hozzánk látogatók betekinthetnek a tőzsde világába is.

Aktuális állásajánlatok
Corporate Finance gyakornok Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő angolmagyar
Corporate Finance Manager 5 évnél több tapasztalatot igénylő angolmagyar
Értékpapír Back Office gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő angolmagyar
Alkalmazás üzemeltető – Linux terület Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő angolmagyar
Junior részvényelemző 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő angolmagyar