banner_662_fedfa.PNG

4Life Direct B36

 • GazdaságiTovábbi területek
 • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunka0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
 • nincs elvárt nyelvtudás

Mivel foglalkozunk?

A 4Life Direct Kft. egy nemzetközi biztosítótársaság függő ügynökeként, élet és nem-életbiztosítási termékek széles választékát értékesíti budapesti call centerében. Ha Te is szeretnél egy családias és dinamikusan fejlődő csapat részesévé válni, akkor jelentkezz hozzánk!

Hol dolgozunk?

Munkatársainkat Budapest XIII. kerületében található modern, open office típusú, teraszos irodánkba várjuk.

Kiválasztási folyamatunk

Cégünknél kétkörös kiválasztási folyamatban vesznek részt a jelentkezők. A beérkező pályázatok végzettség és tapasztalat szerinti gondos előszűrése után a pályázók egy rövid telefonos interjún vesznek részt. Ezt követően egy személyes interjút egyeztetünk le velük. A cégünkhöz jelentkezőket a kiválasztási folyamat minden lépéséről tájékoztatunk.
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a karrier@4lifedirect.hu e-mail címen vagy Karrieroldalunkon lehet.

Aktivitások a helyszínen

A börze ideje alatt aktuális pozícióinkkal, bővebb tájékoztatással kapcsolatban keresd Recruiter és Tréner kollégáinkat! Ne szalaszd el a lehetőséget, vegyél részt nyereményjátékunkban is az értékes díjakért! :)

Te vagy a mi emberünk, ha...

... jól forgatod a szavakat és úgy érzed bárkit meg tudsz győzni
... könnyen megtalálod a közös hangot bármelyik ügyféllel
... kitartó vagy és nem riadsz vissza a kihívásoktól
... megvan benned az ambíció, hogy vezetővé válj
... érettségivel vagy felsőfokú végzettséggel rendelkezel
... magadra ismertél, jelentkezz hozzánk! :)

Nálunk megtalálod a Neked való munkakört!

Amit még rólunk tudni érdemes

Cégünk 2009-ben kezdte működését Európában, először Lengyelországban és Magyarországon, majd Szlovákiában, Csehországban és nemrég Görögországban is megnyitotta irodáit. A magyar piacon 2012 óta van jelen a Red Sands Biztosítócsoport függő biztosítási ügynökeként, melynek kiváló termékeit értékesíti modern, open office elrendezésű call centerében.

Tudtad-e?

 • Dolgozói Elismerés Programunk keretében számos havi és éves díjat osztunk ki a kimagasló teljesítményt elérő munkavállal...
 • Nálunk a születésnapodon nem kell dolgoznod, erre a napra +1 nap szabadságot adunk! :)
 • Izgalmas versenyeink során változatos pénz- és tárgynyereményekkel gazdagodhatnak dolgozóink!

Tudtad-e?

 • Dolgozói Elismerés Programunk keretében számos havi és éves díjat osztunk ki a kimagasló teljesítményt elérő munkavállalóinknak. Ennek keretében a "Hónap Dolgozója" bizonyos összeget adományozhat egy általa választott alapítványnak, szervezetnek, cégünk költségén.
 • Nálunk a születésnapodon nem kell dolgoznod, erre a napra +1 nap szabadságot adunk! :)
 • Izgalmas versenyeink során változatos pénz- és tárgynyereményekkel gazdagodhatnak dolgozóink!

Mottónk

"Egyszerűség, kényelem és megfizethetőség."

Mottónk

Egyszerűség = Meggyőződésünk, hogy mindennek egyszerűnek és könnyen érthetőnek kell lennie, és biztosak szeretnénk lenni abban, hogy a biztosítás felől érdeklődők pontosan tudják, hogy milyen szerződést kötnek.
Kényelem = Köszönhetően a biztosítók által nyújtott ügyfélközpontú szolgáltatásnak, az ügyfelek ügyeiket kényelmesen, az otthonukból intézhetik.
Megfizethetőség = Úgy véljük, hogy mindenkinek joga van biztosítást kötni, méghozzá azon az áron, amit megengedhet magának.

Kollégáink a helyszínen

 • Horogh Frida Senior Recruiter
 • Paulik Cintia és Tóth Fekete Lilla Junior Recruiter és HR gyakornok
 • Pásztor József és Hímer Ferenc Senior és Junior Tréner

Kollégáink a helyszínen

Horogh Frida

Senior Recruiter Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Aktuális nyitott pozícióink részletei, felvételi folyamatunk és követelmények, előrelépési lehetőségek, juttatási csomagunk.

Paulik Cintia és Tóth Fekete Lilla

Junior Recruiter és HR gyakornok Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Aktuális nyitott pozícióink részletei, felvételi folyamatunk és követelmények, előrelépési lehetőségek, juttatási csomagunk.

Pásztor József és Hímer Ferenc

Senior és Junior Tréner Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Aktuális nyitott pozícióink részletei, céges tréningünk menete és ezidő elsajátítható tudás, végzettség.

Aktuális állásajánlatok
Értékesítési csoportvezetői gyakornok 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő angolmagyar
Ügyfél Tanácsadó Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
Telefonos ügyfélszolgálati munkatárs Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar