Masterfield Oktatóközpont 2017 Ősz

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiGazdaságiTovábbi területek
  • Szakirányú továbbképzés, Szakképzés, Tanfolyam, Nemzetközi képzés, Egyéb,

Mivel foglalkozunk?

A Masterfield informatikai tréningeket kínál IT szakembereknek és felhasználóknak. Az irodai Office témákon túl, az ország egyik legszélesebb szoftverfejlesztői és programozói tréning kínálatával rendelkezünk.

Specialitásunk az általunk meghonosított ISTQB szoftvertesztelői portfólió. Oktatásaink elérhetők tantermi és online formákban is. Palettánkon megtalálhatók a hivatalos nemzetközi tréningek, illetve saját fejlesztésű képzések is.

Hol vannak a képzéseink?

Oktatóközpontunk Budapest XIII. kerületében a Cooper Center területén, a Róbert Károly Krt. 82-84. szám alatt található. Egyes tanfolyamainkat a hagyományos jelenléti képzések mellett a jelentkezők online, vagy e-learning formájában is elvégezhetik, illetve a cégeknek igény szerint kihelyezett képzéseket biztosítunk.

 

Felvételi folyamatunk

Felhasználói szintű tanfolyamaink többsége nem igényel előzetes képzettséget, míg az egyéb tanfolyamaink esetében szükséges bizonyos informatikai-, illetve nyelvismerettel rendelkezniük a jelentkezőknek.

 

Felvételi folyamatunk

A tanfolyamokhoz szükséges előfeltételekről a jelentkezők az adott képzés tanfolyami adatlapján, illetve oktatásszervező kollégáinknál tájékozódhatnak:
http://www.masterfield.hu/courses.php

A képzéseinkre jelentkező leendő tanulóinkat előzetes tudásfelméréssel, személyes tanácsadással és online szintfelmérő tesztekkel segítjük, hogy megtalálják a tudásuknak leginkább megfelelő tréninget.

Amennyiben kérdése merül fel képzéseinkkel kapcsolatban, keresse oktatásszervező kollégáinkat az info@masterfield.hu e-mail címen, vagy a 06-1-288-0176 vezetékes, illetve a 06-20-967-3200 mobil telefonszámon!