Loxon Solutions Zrt. 2017 Ősz

  • InformatikaiGazdasági
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Angol

Mivel foglalkozunk?

A Loxon Solutions dinamikusan fejlődő, nemzetközi szoftvercég, amelyet fiatal magyar szakemberek alapítottak 2000-ben start-upként. A Loxon szoftvercsomag teljes egészében lefedi a bankok hitelezéshez és hitelkockázat kezeléshez kapcsolódó igényeit, és ebben egyedülálló a világon, ügyfeleink vezető nemzetközi bankok. A Loxon értékei az együttműködés, az ügyfélorientált működés, a konstruktivitás, a szakmai kiválóság és a kezdeményezőkészség.

Hol dolgozunk?

Megoldásainkat a CEE, CIS és MEA régió 25 izgalmas országába szállítjuk. Budapesten túl Moszkvában, Bukarestben és Dubai-ban is található irodánk. A munkatársaink a hosszabb kint tartózkodás helyett néhány napos, egy-egy hetes utazások során, éves szinten 1500 napot töltenek külföldön.

Kiválasztási folyamatunk

A Loxon fiatal, dinamikus csapatában üzleti elemzők és fejlesztők dolgoznak együtt a projektek sikeréért. Ha kedvet érzel, hogy csatlakozz hozzánk, kipróbálnád magad nemzetközi projekteken és úgy érzed, hogy hozzá tudsz tenni a Loxon sikereihez a világban, jelentkezz hozzánk a jobs@loxon.eu-email címen szakmai önéletrajzod elküldésével, és a betölteni kívánt pozíció megjelölésével!