banner_42_0bbf6.jpg

AUDI Hungaria B4

 • Mérnöki, műszakiInformatikaiGazdaságiSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi területek
 • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
 • AngolNémet

Mivel foglalkozunk?

Az Audi Hungaria új kompetenciaközponttal bővült az eletromotorok sorozatgyártásához, a járműgyártás területén a Q3 modell gyártására készülünk elő Győrben, ahol a vállalat számos okos megoldást vezetett be a gyártásba. A prémium minőségű termékek előállítása a műszaki területek mellett az egyéb szolgáltató szegmensek napi tevékenységének, mára 11.500 munkatárs összehangolt munkájának eredménye.
Olvass rólunk tovább: audi.hu/karrier

Hol dolgozunk?

Új kompetenciákkal Győrben, a találkozások városában.

Az Audi Hungaria 5,2 millió négyzetméteres területen úgy éli mindennapjait, akár egy kisváros. Önálló mentőszolgálattal és tűzoltósággal, általános és szakorvosi ellátással, napi 2500 adag melegételt biztosító éttermekkel, saját oktatóközponttal, ahol naponta akár 500 munkatárs vehet részt képzéseken. Mindez biztosítja kollégáink számára a zökkenőmentes napi munkavégzést.Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunk többlépcsős. Pályázatodat online adhatod le karrieroldalunkon keresztül (www.audi.hu/karrier). Kollégáink minden beérkező pályázatot elbírálnak. A kiválasztás további lépcsője állásinterjún folytatódik, ahol a szakterület képviselőjétől első kézből hallhatod a szakma kihívásait, majd szociális kompetenciáidat Assessment Center keretében vizsgáljuk.
Gyakornoki programunk részleteit pedig itt találod: www.audi.hu/adventure
 

 

Kiválasztási folyamatunk

Az egyes pozíciókra diplomás pályázók esetében az alábbi folyamat szerint történik a pályázók kiválasztása:
- önéletrajzok előszűrése
- telefonos interjú
- személyes interjú
- szakterülettől függően Assessment Center
Jeletkezésed az alábbi oldalon keresztül várjuk: www.audi.hu/karrier

Az egyes pozíciókra középfokú végzettségűek esetében az alábbi folyamat szerint történik a pályázók kiválasztása:
- önéletrajzok előszűrése
- telefonos interjú
- kiválasztási nap (számítógépes teszt, szerelési feladat, elbeszélgetés)
Jeletkezésed az alábbi oldalon keresztül várjuk: www.audi.hu/karrier

Az egyes pozíciókra a gyakornokok esetében az alábbi folyamat szerint történik a kiválasztás:
- önéletrajzok előszűrése
- telefonos adategyeztetés
- személyes interjú
Jelentkezésed az alábbi oldalon keresztül várjuk: www.audi.hu/adventure

Ösztöndíj programunk valamint duális képzésünk jelentkezési feltételeit és információit itt találod:
https://audi.hu/hu/karrier/hallgato-tanulo-vagyok/karrierprogramok/

Aktivitások a helyszínen

Jelentkezz a helyszínen rendelkezésre álló interjúfülkénkbe, mutasd meg szakmai ismereteid, személyes céljaid HR szakembereinknek.

Előzetes regisztráció szükséges (másold be a keresőbe az alábbi linket!) Jelentkezz most: http://www.audi.hu/interyounap/

B4-es standunknál
gyakornokainkat, munkatársainkat és vezetőinket kérdezheted személyes tapasztalataikról.

 

 

Te vagy a mi emberünk, ha...

- érdeklődsz az autóipar világa iránt
- megfelelő szakirányú végzettséged van
- innovatív és jövőbe mutató termékek előállításához szeretnél hozzájárulni
- a folyamatos változás és változtatás szándéka benned rejlik
- tevékenységed rugalmasan alakítod ügyfeleid igényei szerint
- a folyamatos tanulás számodra egyértelmű cél
- tudásod szívesen átadod, megosztod másokkal


Amit még rólunk tudni érdemes

Innováció, minőség és szenvedély. Miért érdemes hozzánk csatlakozni? Olvass többet rólunk honlapunkon:  https://audi.hu/hu/karrier/felsofoku-vegzettsegu-vagyok/miert-erdemes/

Tudtad-e?

 • ... hogy 2018-tól Győrben készülnek az elektromos motorok az Audi Konszern elektromos járműveihez, valamint az első CNG-...
 • ...hogy vállalatunknál a tavalyi évben 100 gyakornokból lett munkatárs? Az Audi Adventure gyakornoki program célja, hogy...
 • ... hogy Győrben egy speciális járatópadot is üzembe helyeztek a CNG-motor tesztelésére. A Járműfejlesztés területén műk...

Tudtad-e?

 • ... hogy 2018-tól Győrben készülnek az elektromos motorok az Audi Konszern elektromos járműveihez, valamint az első CNG-motort is Győrben gyártják. Az Audi Q4 sorozatgyártása 2019-ben indul, egy évvel a Q3 gyártásának megkezdése után, amelyre már gőzerővel zajlik a felkészülés. IT szakterületünk pedig új kompetenciaközpontokkal bővül IT-biztonság, SAP rendszerek támogatása és végfelhasználói kliensek tervezése és üzemeltetése területén.
 • ...hogy vállalatunknál a tavalyi évben 100 gyakornokból lett munkatárs? Az Audi Adventure gyakornoki program célja, hogy az Audi gyakornokai később főállású munkatársként erősítsék az Audi csapatát. A gyakornokok megismerkednek a vállalati folyamatokkal, valódi szakmai feladatokat kapnak, és széleskörű kapcsolati hálót építhetnek ki. Akár mérnöki, logisztikai, HR, IT vagy gazdasági tanulmányokkal is folyamatosan kínálunk gyakornoki lehetőségeket.
 • ... hogy Győrben egy speciális járatópadot is üzembe helyeztek a CNG-motor tesztelésére. A Járműfejlesztés területén működő vizsgálólabort szilárdságtani vizsgálóberendezésekkel bővítették. A szakemberek az új vizsgálóberendezéseken a járműakusztikai-, szilárdságtani-, és menettulajdonságait is tudják vizsgálni és optimálni.

Ő már nálunk dolgozik

HVG Állásbörze - Tölgyes Gergő

Tölgyes Gergő Dániel Méréstechnikai mérnök, Minőségbiztosítás

Elküldött önéletrajzok tömege visszajelzés nélkül? Ez az elhelyezkedés egyik legkiábrándítóbb szakasza, hiszen az ember még azt sem tudja, hogy miért nem felelt meg a megpályázott pozícióra. Tölgyes Gergő Dániel az online fórumok mellett a személyes álláskeresés lehetőségével is élt, amelynek köszönhetően el is nyerte a megpályázott állást. Tudd meg tőle, hogyan is segített céljainak elérésében a HVG Állásbörze.

Miért látogattál ki a rendezvényre?

Sok pozitív tapasztalatot meséltek nekem az ismerőseim. A HVG Állásbörzét megelőzően már több cégnek is elküldtem a jelentkezésemet, de mivel még nem volt eredménye az álláskeresésemnek, úgy döntöttem, hogy elmegyek a börzére és ott is megnézem milyen lehetőségeket kínálnak egy frissdiplomás gépészmérnöknek.


Mit tartasz az állásbörze legnagyobb előnyének az online álláskereséssel szemben?

Véleményem szerint a személyes találkozás egy nagyon jó lehetőség, hiszen kötöttségek nélkül, akár kicsit hosszabban is beszélgethet az álláskereső a munkaadókkal és az ott dolgozókkal. Ennek során olyan kérdések is felmerülhetnek, amelyek otthon a számítógép előtt ülve nem jutnának az ember eszébe, itt pedig meg is kaphatja rá a választ. Az adott vállalatnál dolgozó munkavállalók hozzáállása is sok mindent elárul, ami segíthet a döntésben.

Miért kerested fel az AUDI standját?

Fontos volt számomra, hogy az észak-nyugat magyarországi térségben találjak munkaadót, mert szerettem volna a családom közelében maradni. Sokat hallottam az Audi fejlődéséről, növekedéséről, és többen is javasolták, hogy nézzek utána, milyen állásajánlatokat kínálnak. Online megismerkedtem a karrierlehetőségekkel, sőt a börze előtt már el is küldtem önéletrajzomat egy nyitott pozícióra. A rendezvény kiváló alkalmat biztosított számomra, hogy személyesen is megerősítsem jelentkezési szándékomat és visszajelzést kérjek a pályázatommal kapcsolatban.

Segített a pozíció elnyerésében a személyes találkozás?

A helyszínen megtudtam, hogy az önéletrajzom még az elbírálás stádiumában jár, és visszajelzést kaptam azzal kapcsolatban, hogy a megpályázott pozíció valóban nekem való. Másfélkét héttel a börze után behívtak egy személyes interjúra, majd a pénteki beszélgetést követően hétfőn már értesítettek is, hogy engem választottak a méréstechnikai mérnöki állásra.

Elvárásaidnak megfelelő pozícióban dolgozva töltöd mindennapjaid?

Az interjú végén a hardverfejlesztési részleget mutatták meg, de végül abban a szoftveres csoportban kezdtem a munkát, amelynek a vezetőjével korábban az állásbörzén találkoztam. Eleinte úgy gondoltam, hogy nekem testhezállóbb lett volna a hardvertervezés, de idővel már kifejezetten örültem a több kihívást jelentő feladatkörnek. Izgalmas és tanulságos, így nem csak a fizetésemet, hanem a cél elérésekor érzett sikerélményt is megkapom a cégtől.

 

Szigeti Éva Vezető
Nemzetközi kiküldetések és személyügyi marketing

Hazánk egyik vezető autóipari vállalata, az Audi Hungaria hallgatókat, középfokú végzettséggel rendelkezőket és diplomás szakembereket egyaránt vár csapatába. A megfelelő szaktudás mellett, a határozottság, magabiztos fellépés és a csapatmunkára való képesség is kulcsfontosságú a kiválasztási folyamatban. Egy tudatos és felkészült jelölt nagy lépést tehet a vágyott pozíció elnyeréséért a HVG Állásbörzén.

Milyen céllal érkeznek a rendezvényre?

A magyar munkaerőpiac aktív szereplőjeként természetes, hogy évről évre részt veszünk az ország legjelentősebb állásbörzéjén. Elsősorban azokat a látogatókat akarjuk megszólítani, akik a prémium minőség jegyében gondolkodnak és keresik a folyamatos szakmai kihívásokat.

Milyen tapasztalattal rendelkező munkatársakat keresnek?

Főként mérnök és gazdasági szakembereknek szóló karrierlehetőségekkel érkezünk. A nálunk elérhető állások palettája rendkívül változatos. Jelenleg több mint 100 nyitott pozícióra lehet hozzánk jelentkezni, így a pályakezdők, több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek illetve vezetők is megtalálhatják a számukra testhezálló lehetőséget.

Melyek a legfontosabb szempontok a leendő munkatársak kiválasztásánál?

Figyeljük, hogy a jelölt megfeleljen a kiválasztott állás profiljának, de nagy hangsúlyt fektetünk a különféle személyes kompetenciákra is, pl. határozottság, rugalmasság, csapatmunkára való képesség.

Milyen benyomás alakult ki Gergővel kapcsolatban az első találkozás során?

Nagyon megnyerő volt a tudatossága és a felkészültsége. Sugárzott róla, hogy ő úgy érkezett az állásbörzére, hogy egy testhezálló állást találjon. Emellett figyelemreméltóak voltak eddigi eredményei és tapasztalatai is.

Jelentett-e előnyt, hogy személyesen találkoztak a rendezvényen?

Mindkét fél számára hasznos volt a találkozás, hiszen ez egy remek alkalom arra, hogy a jelentkező feltehesse kérdéseit, egyeztesse elképzeléseit a vállalat képviselőjével. A klasszikus kiválasztási folyamatot ő sem kerülhette el, de a HVG Állásbörzén folytatott személyes beszélgetés során jó benyomás alakult ki róla, később pedig az interjúnál már nem két ismeretlen fél találkozott.

InterYOU napok

Hallgatóknak szóló rendezvény sorozatunk!
Sok a kérdőjel a fejedben? Segítünk!

Próbainterjú és önéletrajz tanácsadás napot tart az Audi Hungaria a Te egyetemeden is!

Időpontok:
Október 4-5. - Budapest, HVG Állásbörze
Október 11-12. - Budapest, BME Állásbörze
Október 18. - Budapest, Óbudai Állásbörze
November 7. - Győr, SZE Állásbörze
November 14. - Budapest, Corvinus karrier expo

Jeletkezz most!

www.audi.hu/interyounap

InterYOU napok

Vegyél részt egy kötetlen próbainterjún, amely után önéletrajzodat közösen is átbeszéljük! Nem kell menned sehova, most mi jövünk el Hozzád!

Időpontok:

Október 11-12. - Budapest, BME Állásbörze
Október 18. - Budapest, Óbudai Állásbörze
November 7. - Győr, SZE Állásbörze
November 14. - Budapest, Corvinus karrier expo


További információkat és a regisztrációs lehetőséget az alábbi oladalon éred el:
Jeletkezz most!
www.audi.hu/interyounap

Kollégáink a helyszínen

 • Műszaki területeink szakemberei/mérnökei; Gyakornok kollégáink műszaki és gazdasági területekről
 • Villamos meghajtás területének szakemberei
 • HR/toborzásért felelős szakembereink; Gyakornoki Progam koordinációjáért felelős kollégáink

Kollégáink a helyszínen

Műszaki területeink szakemberei/mérnökei; Gyakornok kollégáink műszaki és gazdasági területekről

Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Akik biztosan standszemélyzetünk tagjai lesznek: Villamos meghajtás területének szakemberei; HR/toborzásért felelős szakembereink; Gyakornoki Program koordinációjáért felelős munkatársaink;Gyakornok kollégáink mérnöki és gazdasági területekről

Villamos meghajtás területének szakemberei

Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Akik biztosan standszemélyzetünk tagjai lesznek: Villamos meghajtás területének szakemberei; HR/toborzásért felelős szakembereink; Gyakornoki Program koordinációjáért felelős munkatársaink;Gyakornok kollégáink mérnöki és gazdasági területekről

HR/toborzásért felelős szakembereink; Gyakornoki Progam koordinációjáért felelős kollégáink

Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Akik biztosan standszemélyzetünk tagjai lesznek: Villamos meghajtás területének szakemberei; HR/toborzásért felelős szakembereink; Gyakornoki Program koordinációjáért felelős munkatársaink;Gyakornok kollégáink mérnöki és gazdasági területekről

Aktuális állásajánlatok
IT rendszertámogató - SAP, Pénzügyi területen 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Konstruktőr - Járműhajtás Fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Kísérleti mérnök - Turbófeltöltő, Járműhajtás Fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Utómunkatárs - Járműgyártás, Karosszériaüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Személyügyi referens - E-learning támogató 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Karosszérialakatos – Járműgyártás, Karosszériaüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
IT Szolgáltatás felelős mérnök - User Management és Service Desk - Key User Koordináció 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Robotcella - üzemeltető - Járműgyártás, Karosszériaüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Vezető - Főkönyvi Könyvelés 3-5 év tapasztalatot igénylő németmagyar
Logisztikai koncepciótervező - Budapesti iroda 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
IT Szolgáltatás felelős mérnök - Járműgyártást támogató rendszerüzemeltetés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Konstruktőr - Metódustervezés - Szerszámgyár 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Konstruktőr – Budapesti iroda 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Műszakvezető - Járműgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Analízismérnök - Új generációs motor bevezetése 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Operátor - Járműgyártás, Járműösszeszerelés Szakmai gyakorlat1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Vezető – Mechanikus megmunkálás – Motorgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő németmagyar
SAP HR rendszertámogató 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Szimulációs mérnök - Akusztikai szimuláció - Járműfejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Szerszámkészítő munkatárs - Présüzem, Járműgyártás Szakmai gyakorlat3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Alkatrészfelelős mérnök – Budapesti iroda 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
IT projekt koordinátor - IT Architektúra Enterprise Security 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Berendezéskezelő munkatárs - Motorgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Moduláris termelést támogató IT projektvezető 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Konstruktőr – Turbófeltöltő, Járműhajtás Fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Fogaskerék gyártástechnológus mérnök - Kísérleti gyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Konstruktőr – Felületkonstrukció – Szerszámgyár 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Konstruktőr – Budapesti iroda 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Karbantartó - Járműgyártás, Karosszériaüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Tréner - Nem szakmai képzések, Egyéni és szociális kompetenciák fejlesztése 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Alkatrészfelelős mérnök - Vásárolt alkatrészek, Műszaki szolgáltatások – Budapest 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Autófényező - Járműgyártás, Lakkozó Üzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Szereldei munkatárs - Motorgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Termékvizsgáló hegesztési ismeretekkel - Karosszériaüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
IT Szolgáltatásfelelős mérnök - Alkalmazás üzemeltetés koordinátor 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Tervezőmérnök - Virtuális modellezés 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Teamvezető mérnök - Kísérleti gyártás technológiai központ 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Fejlesztőmérnök-kísérleti mérnök – Villamos gépek és járműhajtások 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Akusztikai koordinátor – Villamoshajtás szériagyártás/Vevői reklamációk 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Projektmenedzsment tréner, tanácsadó 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
IT Szolgáltatásfelelős mérnök - Programozó, fejlesztő mérnök 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
IT Szolgáltatásfelelős mérnök - IT alkalmazás üzemeltető 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Vezető - Főkönyvi könyvelés 3-5 év tapasztalatot igénylő németmagyar
Logisztikai vezető – Motorgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő németmagyar
Alkatrészfelelős mérnök - Öntött alkatrészek 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Fejlesztőmérnök-kísérleti mérnök – Villamos gépek és járműhajtások 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Hajtómű-, váltóspecialista - Villamos hajtások - Járműhajtás Fejlesztés 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Karbantartó - Járműgyártás, Karosszériaüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Szenior Konstruktőr – Villamos gépek tervezése – Járműhajtás Fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Vezető – Mechanikus megmunkálás – Motorgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő németmagyar
Robotcella - üzemeltető - Járműgyártás, Karosszériaüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Szerszámkészítő munkatárs - Présüzem, Járműgyártás Szakmai gyakorlat3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Szériabeszerzés németmagyar
Gyakornok - Karosszériaüzem németmagyar
Vezető - Főkönyvi könyvelés 3-5 év tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Előszériagyártás támogatása németmagyar
Gyakornok – Járműfejlesztés – kiértékelő szoftver fejlesztése akusztikai területen németmagyar
Gyakornok - Minőségbiztosítás, területi asszisztens németmagyar
Teamvezető mérnök - Kísérleti gyártás technológiai központ 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok – Járműfejlesztés - Szilárdsági mérések és fárasztóvizsgálatok németmagyar
Praktikum - Trainingscenter Automobilproduktion németmagyar
Gyakornok - Jármű Előszérialogisztika németmagyar
Gyakornok – Járműgyártás, Jármű-összeszerelés - Szériaelőkészítés németmagyar
Gyakornok - Marketing tanulmányokkal az IT területén németmagyar
Gyakorlat az Audi Hungaria projektjei világában - a ProjektOffice területen németmagyar
Gyakornok - Karbantartás - Mechanikus megmunkálás - Főtengely németmagyar
Gyakornok - Mechanikus járműanalízis területére németmagyar
Alkatrészfelelős mérnök - Vásárolt alkatrészek, Műszaki szolgáltatások – Budapest 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Elektromos karbantartó mérnök - Motorgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok – Járműfejlesztés – CAD-modellezés, adatfeldolgozás németmagyar
Gyakornok – Projektmenedzsment németmagyar
Gyakornok – Személyügy – IT projektek támogatása németmagyar
Szereldei munkatárs - Motorgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Termékvizsgáló hegesztési ismeretekkel - Karosszériaüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok – Mérnöktámogatás a motorgyártás területén németmagyar
Gyakornok - Forgattyúsház mechanikus megmunkálása németmagyar
Fogaskerék gyártástechnológus mérnök - Kísérleti gyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Akusztikai koordinátor – Villamoshajtás szériagyártás/Vevői reklamációk 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok – Projektkoordináció, Járműgyártás németmagyar
Gyakornok - Kísérleti Motorgyártó Központ - Industrie 4.0 németmagyar
Gyakornok - Adminisztratív feladatok ellátása - Tréningközpont Motorgyártás németmagyar
Gyakornok - Kommunikációs területre németmagyar
Gyakornok – Személyügy - Idegen nyelvi képzések - Tolmácsolás, fordítás németmagyar
Gyakornok - Lakkozóüzem mérnöki támogatása németmagyar
Gyakornok - Minőségbiztosítás karosszériaüzem - méréstechnika németmagyar
Autófényező - Járműgyártás, Lakkozó Üzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Villamos karbantartó mérnök - Mechanikus megmunkálás 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Logisztikai munkatárs - Előszéria raktár, Járműgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Operátor - Járműgyártás, Járműösszeszerelés Szakmai gyakorlat1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Praktikum - Im Projektoffice németmagyar
Gyakornok vállalati kommunikáció területére németmagyar
Gyakornok - Karosszériaüzem projektmenedzsment területén németmagyar
Praktikum - Standortplanung Fahrzeuge németmagyar
Gyakornok - Személyügy - Szakmán túli képzések szervezése németmagyar
Gyakornok – Járműfejlesztés – Kipufogók áramlástani szimulációja németmagyar
Konstruktőr – Budapesti iroda 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Praktikum - Im Bereich Umweltmanagement németmagyar
Gyakornok - Előszéria Analízis - Méréstechnika németmagyar
Tréner - Nem szakmai képzések, Egyéni és szociális kompetenciák fejlesztése 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Minőségbiztosítás - vezetői titkárság németmagyar
Gyakornok – Termelést támogató mérnök – Motorgyártás németmagyar
Praktikum – Im Bereich 1,2L und 1,4L Vierzylinder Otto-Motorenproduktion németmagyar
Analízismérnök - Új generációs motor bevezetése 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Tervezőmérnök - Virtuális modellezés 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Konstruktőr – Villamos gépek tervezése németmagyar
Logisztikai vezető – Motorgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok – Járműfejlesztés – Motor részecskeszűrőkhöz kapcsolódó szimuláció németmagyar
Alkatrészfelelős mérnök - Öntött alkatrészek 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Szimulációs mérnök - Akusztikai szimuláció - Járműfejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok – Termomenedzsment, motortér szimulációs folyamat automatizálása németmagyar
Alkatrészfelelős mérnök - Vásárolt alkatrészek - Karosszéria 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Karosszérialakatos – Járműgyártás, Karosszériaüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok a Gyártervezés - Általános tervezés területén németmagyar
Gyakornok - Fékpadi kísérletek - Villamos gépek és járműhajtások németmagyar
Személyügyi referens - E-learning támogató 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Logisztika Szériadiszpozíció Járműszerelde németmagyar
Praktikum – Produktionssystem in der Automobilproduktion németmagyar
Gyakornok - Minőségbiztosítás, elektrolabor (elektromos alkatrészek vizsgálata) németmagyar
Gyakornok - Lakkozó logisztika területére németmagyar
Berendezéskezelő munkatárs - Motorgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
IT Szolgáltatásfelelős mérnök - Alkalmazás üzemeltetés koordinátor 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Projektmenedzsment tréner, tanácsadó 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Tréningközpont Járműgyártás németmagyar
Gyakornok – Présszerszámok gyártásának projektmenedzsmentje németmagyar
IT projekt koordinátor - IT Architektúra Enterprise Security 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Operatív logisztika németmagyar
Gyakornok - Villamosmérnök tanulmányokkal a V6/V8 motorgyártás - vezérműtengely területén németmagyar
Gyakornok - Személyügyi referensek németmagyar
Gyakornok az utánpótlásprogramok területén németmagyar
Gyakornok – Járműfejlesztés - Jármű- és motorkomponensek szilárdsági szimulációja németmagyar
IT Szolgáltatásfelelős mérnök - Programozó, fejlesztő mérnök 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
IT Szolgáltatásfelelős mérnök - IT alkalmazás üzemeltető 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Kimutatások készítése és audittámogatás németmagyar
Gyakornok – Járműfejlesztés - Rezgéskomfort és akusztikai szimuláció németmagyar
Gyakornok az IT innovációs labor és webfejlesztés területén németmagyar
Gyakornok - V6 TDI motorok minőségbiztosítása - Motoranalízis és beszállítói kapcsolatok németmagyar
Utómunkatárs - Járműgyártás, Karosszériaüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Karbantartási terület IT támogatása németmagyar
Gyakornok - informatikus vagy villamosmérnök - szerver alkalmazás megvalósítása németmagyar
Gyakornok – Motorgyártás – Üzemmenedzsment, Analízismérnök támogatása németmagyar
Gyakornok villamosmérnök tanulmányokkal - Karbantartási folyamatok fejlesztése németmagyar
Alkatrészfelelős mérnök - Minőségbiztosítás - Vásárolt alkatrészek/belső tér 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Praktikum - Im Bereich Präzisionskarosseriebau németmagyar
Gyakornok - Villamos karbantartás az R4 TDI Motorszereldei területén németmagyar
Alkatrészfelelős mérnök – Minőségbiztosítás, Karosszériaépítés/Szériamérések 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Ipari mérnökség irodai területeket támogató teamjében németmagyar
Gyakornok – Járműfejlesztés - Teljes-jármű vízen való áthajtásának szimulációja németmagyar
Gyakornok - Karosszériaüzem, üzemmenedzsment németmagyar
Méréstechnikai mérnök - Járműgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Előszéria-analízis IT területén németmagyar