euCSOPORT C37

 • Mérnöki, műszakiInformatikaiGazdaságiSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi területek
 • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
 • AngolNémetFranciaOlaszSpanyolOrosznincs elvárt nyelvtudás

Mivel foglalkozunk?

Az euCSOPORT a hazai és nemzetközi munkaerőpiac meghatározó képviselője. 

Az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet jóvoltából nappali tagozatos aktív és passzív hallgatói jogviszonnyal alapozhatod meg jövődet már a diákéveid alatt.

Az euJOBS révén frissdiplomásként kerülhetsz új pozícióba Magyarországon, vagy építhetsz nemzetközi karriert külföldön.

Az euFA nonprofit szervezetként az álláskeresésben nyújt segítséget határon innen és túl.

Hol dolgozunk?

Belföldön: Budapest, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Békéscsaba, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Debrecen, Eger, Veszprém, Zalaegerszeg, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján.
Külföldön: Anglia, Ausztria, Spanyolország, Németország, Görögország, Hollandia, Ciprus.

Kiválasztási folyamatunk


Pozíciókra szabott kompetencia alapú kiválasztási technikák és tesztek alkalmazásával, valamint egy saját fejlesztésű Assessment Center segítségével a jelöltek közül a legmegfelelőbb munkavállalók kerülnek bemutatásra partnereink részére. Célunk, hogy munkavállalóink és megrendelőink igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni, hogy a kereslet és a kínálat találkozzon.


Kiválasztási folyamatunk

Az EU-DiákOK Iskolaszövetkezet mára az egyik meghatározó iskolaszövetkezet lett Magyarországon. Ezt az eredményt annak is köszönheti, hogy egyedülálló kiválasztási technikákat fejlesztett ki és alkalmaz a mindennapokban HR Koordinátoraink szakmai munkájának segítségével.

A toborzási és kiválasztási folyamatok során igyekszünk szem előtt tartani, hogy a diákok először próbálgatják szárnyaikat, jó néhányan életükben első alkalommal vesznek részt interjún. Felelősségünknek érezzük, hogy ezek az alkalmak vidámak és fesztelenek legyenek, és ne ijesszék el a fiatalokat a munka világától. Ugyanakkor koordinátori csapatunkkal igyekszünk egyénenként egyértelművé tenni, hogy mik azok az esetleges gyenge pontok a személyes tulajdonságok vagy a szakmai képességek terén, amelyek még fejlesztésre szorulnak.

A kiválasztás folyamata cégünknél több lépcsőben történik. Pozíciókra szabott kompetencia alapú kiválasztási technikák és tesztek alkalmazásával, valamint egy saját fejlesztésű Assessment Center segítségével a jelöltek közül a legmegfelelőbb munkavállalók kerülnek bemutatásra partnereink részére.

A kompetencia-alapú kiválasztásokat HR Koordinátoraink végzik az adott munkakörnek megfelelően, melynek során vizsgálják a jelöltek:
• személyes kompetenciáit (önismeret, önbizalom, megbízhatóság, alkalmazkodás)
• szociális kompetenciáit (empátia, sokszínűség, motiváció, érzelmi feszültségek, elköteleződés, teljesítmény-ösztönzés, kommunikáció, konfliktuskezelés, csapatszellem)

A jelölteket tesztekkel (monotónia, prioritás, gépírás, Excel, idegen nyelvi tesztek, stb.) valamint szituációs játékokkal is szűrjük. Egyedi kiválasztási rendszerünk segítségével, csoportos interjúk szervezésével rövid időn belül képesek vagyunk megtalálni a megfelelő diákokat az adott pozíciókra.
Minden esetben részletesen tájékoztatjuk a kiválasztott diákokat az adott munkáról, velük szemben támasztott követelményekről, feltételekről és a nekik nyújtott lehetőségekről.

Saját fejlesztésű HR szolgáltatói adatbázisunk segítségével már meglévő szakmai referenciával rendelkező diákokat tudunk partnereinknek biztosítani.
Kompetencia alapú kiválasztásaink segítségével a leginkább megfelelő diákok kerülnek partnereink számára bemutatásra, a képességeket és személyiségüket figyelembe véve készítjük el róluk személyes profiljukat.

A motivációs tényezők feltérképezése után elküldjük a megfelelt pályázók személyes profilját a partnercégnek és az általuk megjelölt időpontra vagy időpontokra csoportos, ill. egyéni interjúkat szervezünk. Igény esetén a koordinátor is részt tud venni a 2. körös meghallgatáson a partnercégnél, de a kiválasztás történhet az irodánkban is.

A cég döntése alapján ezt követően kötünk szerződést a diákokkal és igény esetén küldjük őket próbanapra. Természetesen erre az időszakra is megilleti őket fizetés, ennek részleteit minden esetben az értékesítő kollégával egyeztetik partnereink.

Az euJOBS révén nem csak hazai atipikus foglalkoztatási formákkal felelünk meg a növekvő piaci igényeknek, hanem nemzetközi üzletágunk révén a külföldre vágyóknak is segítséget nyújtunk.

Nemzetközi részlegünk által elsősorban német nyelvterületen (Ausztria, Németország) kaphatsz állást, időszakos jelleggel azonban hollandiai pozíciókra is jelentkezhetsz. Kifejezetten domináns a vendéglátóipar, ezen kívül leginkább fizikai jellegű munkalehetőségekkel rendelkezünk. Ha az általunk meghirdetett pozíciók egyikére (idegen nyelvű, fényképes önéletrajzzal) jelentkezel, az alábbi folyamatoknak leszel részese:
1. Amennyiben önéletrajzod alapján megfelelsz az adott pozícióra, telefonon/skype-on beszélgetünk Veled pár percet. Ekkor elsősorban a motivációidra és a nyelvtudásodra vagyunk kíváncsiak – ha ezen az első körös beszélgetésen sikeresen szerepelsz, személyes interjúra hívunk, vagy nagy távolságok esetén skype interjúidőpontot egyeztetünk Veled.
2. A személyes/skype interjú felel meg a második körnek, amikor körülbelül 30-60 percben, mélyebb interjú keretében magyarul és németül is beszélgetünk Veled a szakmai tapasztalataidról, a terveidről, a pozícióról.
3. Az interjút követően egyrészt adunk egy visszajelzést a benyomásainkról, felhívjuk a figyelmed erősségeidre és esetleges gyengeségeidre (önéletrajzhiba, nem megfelelő nyelvtudás, kommunikáció, stb.) is. Amennyiben továbbra is alkalmasnak bizonyulsz a pozícióra, megküldünk Neked minden szükséges információt az állással és a partnercéggel kapcsolatban, amelyek ahhoz kellenek, hogy eldöntsd, valóban szeretnél-e élni a munkalehetőséggel.
4. Amennyiben válaszod pozitív, elkészítjük pályázati anyagodat, profilodat, melyet elküldünk a partnernek. Ha a partner az anyagod alapján szimpatikusnak és alkalmasnak talál, újabb interjú következik – ekkor tehát már vele, a munkaadó partnerrel kell beszélgetned, telefonon/skype-on/személyesen körülbelül 15-30 percben. A beszélgetésre felkészítünk, kölcsönös elégedettség és szimpátia esetén pedig az interjú végén szóbeli megegyezés jöhet létre a munkaviszony várható megkötéséről. Egyéb esetekben a partner pár nap után küldi meg számunkra döntését, melyet mi továbbítunk Feléd.
5. Ha a munkaadó a felvételed mellett dönt, megkezdődik egy úgynevezett gondozási időszak, amely a kiutazásodig tart. Ez idő alatt még több információval, szükség esetén tréninganyaggal látunk el, segítünk az utazásod megszervezésében, időpontot egyeztetünk a partnerrel, bekérjük, eljuttatjuk Hozzád, igény esetén pedig el is magyarázzuk a munkaszerződésedet.
6. Mivel munkaviszonyod minden esetben a partnerrel jön létre, a kiutazásodat követően a munkaadó(i)dhoz és felettese(i)dhez fordulhatsz a foglalkoztatásodat érintő kérdések kapcsán.
7. Természetesen mi is kapcsolatban maradunk Veled – időről időre kérünk majd Tőled visszajelzést, esetenként élménybeszámolókat, hogy tudjuk, minden rendben van, és jól érzed magad. A Te tapasztalataid pedig nagy segítséget jelentenek nekünk az újabb munkavállalók toborzásánál, tájékoztatásánál.
Ha érzel magadban ambíciót, kitartást, kalandvágyat, és beszélsz német vagy angol nyelven, várjuk jelentkezésedet!
Jelenleg betöltésre váró pozícióink (melyek mindegyikéhez német nyelvtudás szükséges):
pultos, szakács, felszolgáló – több városban, Németország- és Ausztria-szerte
reptéri poggyászrakodó: München, Németország

Aktivitások a helyszínen

 • Pályaválasztási és karrier tanácsadás,
 • CV ambulacia
 • Próbainterjúk,
 • Tájékoztatás és toborzás főállású és részmunkaidős pozíciókra,
 • Tájékoztatás és toborzás diákmunka pozíciókra, szakmai gyakorlatra,
 • Tájékoztatás és toborzás külföldi munkalehetőségekre.

Kollégáink a helyszínen

 • Rumpf Nikoletta marketing és kommunikációs vezető
 • Laposa Dóra HR vezető
 • Stancz Alexandra Junior HR Tanácsadó

Kollégáink a helyszínen

Rumpf Nikoletta

marketing és kommunikációs vezető Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Pályaválasztási és karrier tanácsadás

Laposa Dóra

HR vezető Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Főállású, diplomás pozíciók, CV tanácsadás, próbainterjúk

Stancz Alexandra

Junior HR Tanácsadó Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Diákmunka lehetőségek, gyakornokság, külföldi munkalehetőségek, önkéntesség

Aktuális állásajánlatok
HR KOORDINÁTOR 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
Kereskedelmi ügyintéző kerestetik hosszútávon! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő angol
BÉRSZÁMFEJTÉSI ELŐKÉSZÍTŐT KERESÜNK CSAPATUNKBA! 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
HR ASSZISZTENST KERESÜNK DUNAKESZIRE 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő angol
IRATTÁROST KERESÜNK - DUNAKESZI 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
PÉNZÜGYI TERMÉKÉRTÉKESÍTŐT KERESÜNK- ALBERTFALVA 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
PÉNZÜGYI TERMÉKÉRTÉKESÍTŐT KERESÜNK - DUNAKESZI 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
PÉNZÜGYI TERMÉKÉRTÉKESÍTŐT KERESÜNK TÖRÖKBÁLINTRA! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
PÉNZÜGYI TERMÉKÉRTÉKESÍTŐT KERESÜNK- BUDAKALÁSZ 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
PÉNZÜGYI TERMÉKÉRTÉKESÍTŐT KERESÜNK- FÓT 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
Új Business Analyst kollégát keresünk a XIII. kerületbe! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő angol
DOLGOZZ ADATRÖGZÍTŐKÉNT MAGYARORSZÁG EGYIK VEZETŐ BANKJÁNÁL 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
Horvát nyelven beszélő telekommunikációs munkatársat keresünk! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő horvát
Alkalmazás üzemeltető gyakornokot keresünk! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
BÉRSZÁMFEJTŐ KOLLÉGÁT KERESÜNK! 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
UTAZÁSI IRODÁBA KERESÜNK ÚJ MUNKAVÁLLALÓT! 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő angol
INFORMATIKUST KERESÜNK 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő angol
NORDICS SPEAKER ACCOUNTS PAYABLE/GENERAL LEDGER ACCOUNTANT 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő angolarabdánfinnjapánnorvégsvéd
LEGYÉL ÜGYFÉLSZOLGÁLATOS MAGYARORSZÁG EGYIK VEZETŐ BANKJÁNÁL! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
Szlovén nyelven beszélő telekommunikációs munkatársat keresünk! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő szlovén
Dolgozz Észak-Németország egyik leghangulatosabb grill-büféjében! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő német
ELADÓ 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő német
FELSZOLGÁLÓ - GARMISCH, NÉMETORSZÁG 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő német
SZAKÁCS - AUSZTRIA 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő német
PÉK - NÉMETORSZÁG 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő német
RECEPCIÓS - NÉMETORSZÁG 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő angolnémet
SZAKÁCS, FELSZOLGÁLÓ, - NÉMETORSZÁG 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő német
BÁROS, FELSZOLGÁLÓ - AUSZTRIA 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő német
HA SZERETSZ SZERVEZNI, EGYEZTETNI, DOLGOZZ A TELEKOMNÁL! EGYÜTT, VELED! DiákmunkaSzakmai gyakorlat nincs elvárt nyelvtudás
HR ASSZISZTENST KERES AZ euDIÁKOK BŐVÜLŐ CSAPATA! DiákmunkaSzakmai gyakorlat nincs elvárt nyelvtudás
LEGYÉL ÜGYFÉLSZOLGÁLATI HÁTTÉRTÁMOGATÓ MUNKATÁRS A VILÁG EGYIK LEGNAGYOBB MULTIJÁNÁL DiákmunkaSzakmai gyakorlat angol
PÉNZÜGYI ASSZISZTENSEKET KERESÜNK! KIVÁLÓ SZAKMAI TAPASZTALAT!! DiákmunkaSzakmai gyakorlat angol
MASTER YOUR LANGUAGE KNOWLEDGE AS A SERVICE DESK ANALYST AT A MULTINATIONAL COMPANY IN BUDAPEST! DiákmunkaSzakmai gyakorlat angolnémet
TRAINEE POSITION: STRATEGIC PROJECT GROUP DiákmunkaSzakmai gyakorlat angol
SALES ASSZISZTENSI POZÍCIÓ A III. KERÜLETBEN! Diákmunka angol
KIEMELT BÉRES IRODAI MUNKA, AZONNALI KEZDÉSSEL! Diákmunka angol
PÉNZÜGYI ASSZISZTENSEKET KERESÜNK! KIVÁLÓ SZAKMAI TAPASZTALAT!! Diákmunka angol
GYAKORNOKOT KERESÜNK EGY NAGY CÉG BESZERZÉSI OSZTÁLYÁRA! DiákmunkaSzakmai gyakorlat nincs elvárt nyelvtudás
PÉNZÜGYET TANULSZ? ITT AZ ALKALOM, HOGY GYAKOROLATOT SZEREZZ BENNE! DiákmunkaSzakmai gyakorlat nincs elvárt nyelvtudás
SPANYOL NYELVTUDÁSOD KAMATOZTASD NÁLUNK KIEMELT BÉRÉRT! DiákmunkaSzakmai gyakorlat angolspanyol
OROSZ NYELVŰ MUNKALEHETŐSÉG KIEMELT BÉREZÉSSEL! DiákmunkaSzakmai gyakorlat orosz