Liferay Hungary Kft. E20

  • InformatikaiSSC, állások jó nyelvtudással
  • 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Angol

Mivel foglalkozunk?

A Liferay a piac egyik leggyorsabban fejlődő és legnépszerűbb Java alapú nyílt forráskódú portálmegoldást kínáló szereplője, mely hat kontinensen kínál napi szinten informatikai megoldásokat. Csapatunk egyszerre élvezi a nagy nemzetközi cégek stabilitását és az önálló vállalkozások dinamizmusát. A Liferay egy dinamikusan fejlődő, nyílt forráskódú portálkeretrendszer, mely mögött 45 ezres fejlesztői közösség áll.

Hol dolgozunk?

Budapesten, a 13. kerületben vagyunk megtalálhatóak, a Gyöngyösi utcai metro megállótól 10 perc sétára a Madarász Irodaparkban. 

Az irodánk tágas és világos, az épület legfelső emeleten helyezkedik el kilátással a budai hegyekre. Hatalmas teraszunkon gyakran grillezünk és kávézunk, valamint napfürdőzünk vagy éppen dolgozunk. Az iroda belseje modern és tágas, minden alkalmas arra hogy vidáman teljenek a munkaórák, barátságos légkörben.

Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztási folyamatunknál a legfontosabb szempont, a jelölt maga. Szeretnénk neki bemutatkozni, és elmondani, hogy mivel foglalkozunk. 
Fő célunk, hogy megismerjük a jelöltet, hogy lehetőségünk legyen a számára legjobban passzoló pozíciót ajánlani. 
Az interjúk általában kettő körösek, ami alatt a pozíció részletes bemutatásra kerül, így a jelöltnek lehetősége van dönteni, hogy számára a Liferay lesz -e a következő munkáltatója.

Aktivitások a helyszínen

A helyszínen, aki jelentkezik nállunk bármelyik pozíciónkra, részt fog venni automatikusan egy nyeremény sorsoláson, ahol lehetősége nyílik megnyerni a fődíjunkat. Három szerencsés nyertest fogunk kisorsolni, akiknek lehetőségük lesz részt venni teljesen ingyeneseni a Liferay hivatalos, okleveles  trainingjének egyikén.
Továbbá kisebb ajándékokkal jutalmazzuk minden egyes leadott önéletrajzot az E20-as standnál.

Kollégáink a helyszínen

  • Wéber-Szemán Enikő HR Manager
  • Takács Zoltán Team Lead, Enterprise Release
  • Jancsó Dávid Operation Manager

Kollégáink a helyszínen

Wéber-Szemán Enikő

HR Manager Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Kedves Látogató!Kérdezhetsz tőlem bármit, ami interjúztatással, az aktuális nyitott pozícióinkkal vagy akár önéletrajzzal kapcsolatos.2010 óta vagyok a Liferay család tagja, ezért bármilyen céggel kapcsolatos információ érdekel, bátran szegezdd nekem a kérdésed!

Takács Zoltán

Team Lead, Enterprise Release Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Kedves Látogató!Kérdezhetsz tőlem bármit, ami a Liferay Digitális platformmal kapcsolatos és a technikai kérdéseket is nekem szegezheted bátran.2012 óta vagyok a Liferay család tagja, ez idő alatt rengeteget tanultam a cégnél a portálunk fejlesztéséről, támogatásáról és a release folyamatokról.

Jancsó Dávid

Operation Manager Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Kedves Látogató!Kérdezhetsz tőlem bármit, ami érdekel. Szívesen beszélgetek veled bármiről, ami számodra fontos vagy érdekes lehet. Fejlesztő voltam, de tapasztalatom van az architektura valamint a business világában is. Várlak téged az E20-as standunknál.

Aktuális állásajánlatok
Automation Release Engineer 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő angol
Front End Software Engineer 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő angol
Customer Advocacy Specialist 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő angol
Customer Support Engineer 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő angol
Consultant- Java Software Engineer 5 évnél több tapasztalatot igénylő angol