nyelvitrening.com D5

  • GazdaságiSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi területek
  • Konferencia, tréning, Tanfolyam, Nyelvi képzés, Egyéb,

Mivel foglalkozunk?

Mivel az életben az elvárt nyelvtudás, és a tanfolyamok által szerezhető tudás sokszor nem fedi egymást, ezért sokan hatalmas passzív nyelvtudással rendelkeznek, de beszédhelyzetekben nem tudják azt érvényesíteni.
A nyelvitrening.com új tréning módszerével eredményes a nyelvtanulás, és hatékonyan fejlődik az összes kommunikációs készség: a beszéd, a szövegértés, az írás és az olvasás. Angol és német tréningjeinken használható nyelvtudást adunk.

Hol vannak a képzéseink?

Budapest

Felvételi folyamatunk

Egy kevesebb, mint 30 perces írásbeli és szóbeli egyéni készség mérést  követően kidolgozunk egy személyes haladási ütemtervet, hogy a jelentkező a lehető leghamarabb érje el nyelvi céljait. Akár állásinterjú a cél, akár külföldi munka, akár a nyelvvizsga.
Időpont-egyeztetés: +36 70 3345649

Aktivitások a helyszínen

A rendezvény helyszínén a Tanácsadó Területen találkozhattok velünk, ahol személyre szóló tippek mellett ingyenesen kipróbálhattok egy mini állásinterjú tréninget. Jelenlegi angol-/németnyelv tudásoddal vajon megkapnád az állást?
A tanácsadások szabad időpontjaival kapcsolatban a hvgallasborze.hu/programok fül alatt tájékozódhatsz. Keress minket bátran a lent feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén!

Aktuális képzések
Állásinterjú Tréning Nyelvi képzés,
Business Communication Training Nyelvi képzés,
Business Management Training Nyelvi képzés,
General Communication Training Nyelvi képzés,