Önismeret, álláskeresés, karriertervezés

2017. október 4. szerda 12:20 - 12:50

Von Bartheldné Ábri Judit MA, MCC
Executive coach, vezetőfejlesztő, coach tréner
Coaching Határok Nélkül (CHN) alapító
www.coachinghataroknelkul.hu

A lehetőségeinket, mi magunk alakítjuk. Van, aki ezt nem ismeri fel, van, hogy nem ismerjük be… Persze könnyebb, ha tudatában vagyunk ennek és kellő optimizmussal, de a realitások talaján felmérjük adottságainkat, felfedezzük tehetségünket és azok mentén irányítjuk karrier lehetőségeinket. Nemzetközi coach tapasztalatom mondja, hogy csak az erősségeinkre építve, és azokat tovább fejlesztve jönnek a vágyott sikerek. 

Nyikon Ágnes, karrier coach, ACC
www.mycareer.hu

A munkám minden aspektusát átszövi, hogy másokat segítek a személyes fejlődésben. Coachként és karrier választási tanácsadóként azoknak segítek, akik szeretnének kimozdulni a jelenlegi helyzetükből és változtatni akarnak a munkájuk, hivatásuk területén. Azt tapasztalom, hogy sok ember álma egy szépen ívelő karrier, azonban mégsem mindenkinek sikerül ezt megvalósítani.  Azért foglalkozom karrier coachinggal, mert természetemből fakadóan érdekelnek az emberek és a bennük rejlő képességek felszínre hozása. Számomra az a legnagyobb öröm és siker, amikor látom, hogy a hozzám forduló személy fejlődik, halad az életében és eléri a kitűzött céljait.

Hiszem, hogy úgy tudunk leginkább prosperálni, ha kellő önismerettel rendelkezünk, és azt csináljuk, amit szeretünk.

Az előadásról:

Vezetőfejlesztő guruk azt vallják, hogy azzal érdemes csak foglalkozni, amiben jó vagy. Mi coachok gyakran azt kapjuk feladatul, hogy javítsuk ügyfeleink gyenge pontjait. Hogy is van ez? Igazi coach szakmai sikereink azonban csak akkor vannak, amikor az erősségeket fejlesztjük. Mert azokat is lehet és kell is. De előbb meg kell találni őket! Az előadás során felfedjük, hogy mit nevezünk erősségeknek, hogyan lehet megtalálni őket és teszt segítségével helyben beazonosítjuk őket. Tarts velünk!