Bárdi Autó Zrt. E21

  • InformatikaiGazdaságiTovábbi területek
  • 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Angol

Mivel foglalkozunk?

Tudtad, hogy Magyarország nagyhatalomnak számít az autóalkatrész-gyártásban és -kereskedelemben? Ismerd meg a közép-európai régió egyik legdinamikusabban fejlődő autóalkatrész-kereskedelmi vállalatát! A 100%-ban magyar tulajdonú, százhúsz éves múltra visszatekintő cég ma már három országban sok száz beszállítóval dolgozik együtt. Amennyiben szeretnél egy dinamikusan fejlődő hazai vállalatnál dolgozni, keresd fel bátran a standunkat!

Hol dolgozunk?

Budapest mellett az egész országban jelen van a Bárdi Autó. Szinte minden nagyobb településen találkozhattok velünk 86 kirendeltségünk egyikén! Állásajánlatokkal is az ország számos pontján várjuk az jelentkezőket!

Kiválasztási folyamatunk

Jelentkezésed elküldését követően, szakértő munkatársunk nyújt tájékoztatást a kiválasztás folyamatáról, annak időtartamáról és a fontosabb információkról. Karrieroldalunkon megtalálod a folyamat leírását is.

Kiválasztási folyamatunk

Keresd a Bárdi Autó karrier portálján a számodra legideálisabb munkakört!

Töltsd ki a jelentkezéshez szükséges információkat és csatold önéletrajzodat! A jelentkezés során szükséges az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása, mellyel hozzájárulsz személyes adataid kezeléséhez. A Bárdi Autó az érvényes adatvédelmi jogszabályok szem előtt tartásával kezeli adataid!
Munkatársunk az előszűrés alkalmával felméri a megpályázott munkakör betöltéséhez szükséges szakmai ismereteket és kompetenciákat.
Amennyiben első látásra találkoznak elképzeléseink, HR munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot és egyezteti a személyes találkozó időpontját, helyszínét, majd ennek részleteiről e-mailen megerősítést küld. Vidéki munkakörök esetén ez vidéki helyszín, vagy akár skype interjú is lehet.
Az első körös meghallgatást követően 2 héten belül választ kapsz az interjú eredményéről.
Pozitív elbírálás esetén még egy-két személyes találkozóra számíthatsz, amikor a szakmai és/vagy a felső vezetővel is egyeztethetitek az elvárásaitokat, illetve részletesen átbeszélhetitek a Rád váró feladatokat, lehetőségeket. Amennyiben a feladatkör megkívánja, teszteket is alkalmazunk a kiválasztás során.
Abban az esetben, ha mindkét fél számára megfelelő egyezség alakul ki, egy írásbeli pénzügyi ajánlatot teszünk Számodra, amelyet mérlegelve dönthetsz a felkínált lehetőségről!

Aktivitások a helyszínen

Értesz az autókhoz? Kíváncsi vagy, hogy milyen szinten van az alkatrész ismereted? Vagy csak játszanál egyet? Látogass meg bennünket! Standunkon találkozhatsz néhány alkatrésszel és ha felismered Őket, megajándékozunk!

Ha ezt kicsit nehéznek találod, de benne vagy egy kis kvízjátékban, akkor is szeretettel várunk! Gyere és nyerj!

Kollégáink a helyszínen

  • Szőke Beáta HR business partner
  • Tóth Ádám HR business partner
  • Wanda Roderik HR business partner

Kollégáink a helyszínen

Szőke Beáta

HR business partner Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Pozíciók, kiválasztási folyamat, szervezettel kapcsolatos kérdések, vagy bármi, ami érdekelhet velünk kapcsolatban!

Tóth Ádám

HR business partner Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Pozíciók, kiválasztási folyamat, szervezettel kapcsolatos kérdések, vagy bármi, ami érdekelhet velünk kapcsolatban!

Wanda Roderik

HR business partner Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Pozíciók, kiválasztási folyamat, szervezettel kapcsolatos kérdések, vagy bármi, ami érdekelhet velünk kapcsolatban!

Aktuális állásajánlatok
IT terület - fejlesztők Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
Beszerzés 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő angol
Tárgyi eszköz kezelő 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
HR munkatárs 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
Munkaügyi adminisztrátor 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
Oktató 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
Kereskedelmi vezető 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás