OT INDUSTRIES B40

  • Mérnöki, műszakiGazdaságiTovábbi területek
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • AngolNémetOrosznincs elvárt nyelvtudás

Mivel foglalkozunk?

Energetikai és vegyipari üzemeket, kőolaj- és földgázvezetékeket építünk Magyarországon és Közép-Kelet Európában, több mint 70 éve. Folyamatosan megújulunk: ma már fenntartható ipari megoldásokban, a megújuló energia adta lehetőségekben is gondolkodunk. A tervezéstől a beszerzésen, gyártáson és kivitelezésen át az üzemindításig minden munkafolyamatot saját, tapasztalt szakembereink végeznek el. Gyere, építsd velünk a jövő ipari létesítményeit!

Hol dolgozunk?

Budapesti központunk mellett Siófokon és Nagykanizsán is jelen vagyunk. Budapesten a tervezési és ipari fővállalkozási tevékenységek mellett a támogató területek (Pénzügy, Beszerzés, Értékesítés, HR stb.) dolgoznak. Siófokon, az OT INDUSTRIES-KVV munkavállalói elsősorban kőolaj- és földgázvezetékek építésével, tartálykivitelezéssel és -karbantartással foglalkoznak, míg nagykanizsai gyárunk (OT INDUSTRIES-DKG) a gyártási tevékenységeket látja el.

Kiválasztási folyamatunk

Fontos számunkra, hogy a jelentkezők betekintést nyerjenek az OT INDUSTRIES folyamataiba, illetve hogy szakmai és HR munkatársaink is megismerjék a jelöltek tapasztalatait és elvárásait, ezért kiválasztásaink pozíciótól függően akár több körből is állhatnak, alkalmanként gyakorlati feladatokat is tartalmazhatnak.

Új kollégánkat egy mentor és egy átfogó orientációs program várja belépéskor, segítve a mielőbbi beilleszkedését.

Kiválasztási folyamatunk

Az OT IDUSTRIES-nál mind fizikai, mind szellemi munkavállalók alkalmazásban állnak, így a pozíciók jellegétől függően eltérő kiválasztási módszereket alkalmazunk.

Az elvárásoknak megfelelően a jelentkezőktől egy magyar (szükség esetén idegen nyelvű) önéletrajzot várunk a karrier@otindustries.hu email címünkre a pozíció megjelölésével. Kollégáink a pályázati anyagok áttekintését követően felveszik a kapcsolatot a potenciális jelöltekkel, majd állásinterjúra invitáljuk őket, ahol a HR és a szakmai terület képviselőivel találkoznak. A beszélgetés során jelöltjeink pontos képet kapnak az adott álláslehetőségről és a vállalat, szakterület részletesebb bemutatására is sor kerül amellett, hogy a pályázónk szakmai pályafutásáról, motivációjáról is pontosabb képet kapunk. A fizikai területre jelentkezők meghatározott pozíciók esetében próbamunka során bizonyíthatják szaktudásukat.

Szellemi pozícióinknál gyakori, hogy az első körben megfelelt jelöltjeinket második, vagy akár harmadik körös beszélgetésre is visszavárjuk, ahol esetenként gyakorlati feladatokkal (AC) is találkozhatnak. A kiválasztási folyamat lezárultával, döntésünkről minden esetben visszajelzünk jelöltjeinknek, a legjobban teljesítő pályázóval pedig felvesszük a kapcsolatot a jövőbeli együttműködés egyeztetését illetően.

Fontosnak tartjuk, hogy új munkavállalóink gyorsan és könnyedén megismerjék az OT INDUSTRIES folyamatait, így belépő kollégánkat orientációs tervvel és mentorral segítjük.

Aktivitások a helyszínen

Standunknál HR szakembereink teljes körű tájékoztatást nyújtanak a kiválasztási folyamatainkat és nyitott álláslehetőségeinket illetően, emellett gyakorló szakembereink betekintést engednek vállalatunk mindennapi feladataiba és szakmai kihívásaiba is.

Amennyiben érdekel, hogyan működik egy 1000 fős nagyvállalat, vagy kipróbálnád magad a cég megismerését segítő játékainkban, látogass el az OT INDUSTRIES standjához!

Kollégáink a helyszínen

  • Battai Eszter kommunikációs munkatárs
  • Farkas Katalin HR Partner
  • Magyar Zsófia HR Partner

Kollégáink a helyszínen

Battai Eszter

kommunikációs munkatárs Mivel kapcsolatban kereshetsz?

a vállalat és a nyitott pozíciók bemutatása

Farkas Katalin

HR Partner Mivel kapcsolatban kereshetsz?

nyitott pozíciók részletei, a pozíciók betöltésének feltételei, gyakornoki lehetőségek, dolgozói juttatások, munkavégzés feltételei a cégnél

Magyar Zsófia

HR Partner Mivel kapcsolatban kereshetsz?

nyitott pozíciók részletei, a pozíciók betöltésének feltételei, gyakornoki lehetőségek, dolgozói juttatások, munkavégzés feltételei a cégnél

Aktuális állásajánlatok
Mérnök-informatikus 0-1 év tapasztalatot igénylő angol
Építésvezető (csővezeték-építés) 3-5 év tapasztalatot igénylő angolnémet
Építésvezető - tartályépítés 3-5 év tapasztalatot igénylő angolnémet
Projektvezető - tartályépítés 3-5 év tapasztalatot igénylő angolnémet
Tűzvédelmi tervező mérnök 1-3 év tapasztalatot igénylő angol
HR gyakornok Diákmunka nincs elvárt nyelvtudás
Költségbecslő 1-3 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
Organizációs tervező gyakornok Diákmunka angol
Projektmérnök 5 évnél több tapasztalatot igénylő angol