banner_42_f63cc.jpg

AUDI Hungaria B2

 • Mérnöki, műszakiInformatikaiGazdaságiSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi területek
 • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
 • AngolNémet

Mivel foglalkozunk?

Az Audi Hungaria új kompetenciaközponttal bővült az eletromotorok sorozatgyártásához, a járműgyártás területén a Q3 modell gyártására készülünk elő Győrben, valamint számos IT kompetencia szükségessége jelent meg életünkben. A prémium minőségű termékek előállítása a műszaki területek mellett az egyéb szolgáltató szegmensek napi tevékenységének, több, mint 12.000 munkatárs összehangolt munkájának eredménye.
Olvass rólunk tovább: audi.hu/karrier

Hol dolgozunk?

Új kompetenciákkal Győrben.

Az Audi Hungaria nagy figyelmet fordít arra, hogy munkatársait a lehető legjobb képzésekben részesítse, amihez segítséget nyújt a vállalaton belül lévő Tréningcentrum. Fontos a vállalat számára az utánpótlás is, ennek köszönhetően ma már számos lehetőségük van a fiataloknak, hogy kipróbálhassák magukat egy multinacionális vállalat környezetében.

Utánpótlásprogramjainkról:
https://audi.hu/hu/karrier/hallgato-tanulo-vagyok

Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunk többlépcsős. Pályázatodat online adhatod le az audi.hu/karrier oldalon keresztül, melyet kollégáink bírálnak el végzettség és szakmai tapasztalat alapján. A következő lépcső az állásinterjú, ahol a szakterület képviselőjétől tájékoztatást kapsz a munkakörről mi pedig rólad, majd szociális kompetenciádat Assessment Center keretében vizsgáljuk meg.

Gyakornokaink kiválasztása interjú keretein belül történik.

Kiválasztási folyamatunk

Nyitott álláshirdetéseinket folyamatosan frissítjük:
középfokú végzettségűek, felsőfokú végzettségűek és hallgatók számára:

Jeletkezésed az alábbi oldalon keresztül várjuk: www.audi.hu/karrier

Utánpótlásprogramjaink:

https://audi.hu/adventure/

https://audi.hu/dualis

https://audi.hu/hu/karrier/hallgato-tanulo-vagyok/karrierprogramok/

Aktivitások a helyszínen

Kollégáink egész nap azért várnak rád, hogy kérdéseidre választ adjunk, átadjuk saját tapasztalatainkat és segítsünk a helyes döntés meghozatalában!
 

 

Te vagy a mi emberünk, ha...

- érdeklődsz az autóipar világa iránt
- megfelelő szakirányú végzettséged van
- innovatív és jövőbe mutató termékek előállításához szeretnél hozzájárulni
- a folyamatos változás és változtatás szándéka benned rejlik
- csapatszellem és rugalmasság jellemez
- a folyamatos tanulás számodra egyértelmű cél
- tudásod szívesen átadod, megosztod másokkal


Amit még rólunk tudni érdemes

Ha többet szeretnél tudni a vállalatról, az aktuális álláshirdetéseinkről, rendezvényeinkről vagy csak kérdésed merül fel, kövess minket bátran

Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/audikarrier (Karrier az Audi Hungariánál)

Ha kérdésed van, bátran írj facebook oldalunkon üzenetet számunkra és segítünk a helyes döntés meghozatalában!

Tudtad-e?

 • ... hogy 2018-tól Győrben készülnek az elektromos motorok az Audi Konszern elektromos járműveihez, valamint az első CNG-...
 • ... hogy vállalatunknál a tavalyi évben 130 gyakornokból lett munkatárs? Az Audi gyakornoki programjának célja, hogy az ...
 • ... hogy a járműgyártás 4 000 munkatársa jelenleg az Audi TT Coupé és Roadster, valamint az Audi A3 Limousine és Cabriol...

Tudtad-e?

 • ... hogy 2018-tól Győrben készülnek az elektromos motorok az Audi Konszern elektromos járműveihez, valamint az első CNG-motort is Győrben gyártják. Az Audi Q4 sorozatgyártása 2019-ben indul, egy évvel a Q3 gyártásának megkezdése után, amelyre már gőzerővel zajlik a felkészülés. IT szakterületünk pedig új kompetenciaközpontokkal bővül IT-biztonság, SAP rendszerek támogatása és végfelhasználói kliensek tervezése és üzemeltetése területén.
 • ... hogy vállalatunknál a tavalyi évben 130 gyakornokból lett munkatárs? Az Audi gyakornoki programjának célja, hogy az Audi gyakornokai később főállású munkatársként erősítsék a csapatot. A gyakornokok megismerkednek a vállalati folyamatokkal, valódi szakmai feladatokat kapnak, és széleskörű kapcsolati hálót építhetnek ki. Akár mérnöki, logisztikai, HR, IT vagy gazdasági tanulmányokkal is folyamatosan kínálunk gyakornoki lehetőségeket.
 • ... hogy a járműgyártás 4 000 munkatársa jelenleg az Audi TT Coupé és Roadster, valamint az Audi A3 Limousine és Cabriolet modelleket gyártja Győrben. Sportos testvéreik, az Audi TT RS Coupé és Roadster, valamint az Audi RS 3 Limousine szintén a győri gyártósorról gördülnek le. Az előkészületek már gőzerővel folynak az Audi Q3 sorozatgyártására. Az új Q-modellek gyártásához egy 80 000 négyzetméteres karosszériagyár épül Győrben.

Ő már nálunk dolgozik

HVG Állásbörze - Tölgyes Gergő

Tölgyes Gergő Dániel Méréstechnikai mérnök, Minőségbiztosítás

Elküldött önéletrajzok tömege visszajelzés nélkül? Ez az elhelyezkedés egyik legkiábrándítóbb szakasza, hiszen az ember még azt sem tudja, hogy miért nem felelt meg a megpályázott pozícióra. Tölgyes Gergő Dániel az online fórumok mellett a személyes álláskeresés lehetőségével is élt, amelynek köszönhetően el is nyerte a megpályázott állást. Tudd meg tőle, hogyan is segített céljainak elérésében a HVG Állásbörze.

Miért látogattál ki a rendezvényre?

Sok pozitív tapasztalatot meséltek nekem az ismerőseim. A HVG Állásbörzét megelőzően már több cégnek is elküldtem a jelentkezésemet, de mivel még nem volt eredménye az álláskeresésemnek, úgy döntöttem, hogy elmegyek a börzére és ott is megnézem milyen lehetőségeket kínálnak egy frissdiplomás gépészmérnöknek.


Mit tartasz az állásbörze legnagyobb előnyének az online álláskereséssel szemben?

Véleményem szerint a személyes találkozás egy nagyon jó lehetőség, hiszen kötöttségek nélkül, akár kicsit hosszabban is beszélgethet az álláskereső a munkaadókkal és az ott dolgozókkal. Ennek során olyan kérdések is felmerülhetnek, amelyek otthon a számítógép előtt ülve nem jutnának az ember eszébe, itt pedig meg is kaphatja rá a választ. Az adott vállalatnál dolgozó munkavállalók hozzáállása is sok mindent elárul, ami segíthet a döntésben.

Miért kerested fel az AUDI standját?

Fontos volt számomra, hogy az észak-nyugat magyarországi térségben találjak munkaadót, mert szerettem volna a családom közelében maradni. Sokat hallottam az Audi fejlődéséről, növekedéséről, és többen is javasolták, hogy nézzek utána, milyen állásajánlatokat kínálnak. Online megismerkedtem a karrierlehetőségekkel, sőt a börze előtt már el is küldtem önéletrajzomat egy nyitott pozícióra. A rendezvény kiváló alkalmat biztosított számomra, hogy személyesen is megerősítsem jelentkezési szándékomat és visszajelzést kérjek a pályázatommal kapcsolatban.

Segített a pozíció elnyerésében a személyes találkozás?

A helyszínen megtudtam, hogy az önéletrajzom még az elbírálás stádiumában jár, és visszajelzést kaptam azzal kapcsolatban, hogy a megpályázott pozíció valóban nekem való. Másfélkét héttel a börze után behívtak egy személyes interjúra, majd a pénteki beszélgetést követően hétfőn már értesítettek is, hogy engem választottak a méréstechnikai mérnöki állásra.

Elvárásaidnak megfelelő pozícióban dolgozva töltöd mindennapjaid?

Az interjú végén a hardverfejlesztési részleget mutatták meg, de végül abban a szoftveres csoportban kezdtem a munkát, amelynek a vezetőjével korábban az állásbörzén találkoztam. Eleinte úgy gondoltam, hogy nekem testhezállóbb lett volna a hardvertervezés, de idővel már kifejezetten örültem a több kihívást jelentő feladatkörnek. Izgalmas és tanulságos, így nem csak a fizetésemet, hanem a cél elérésekor érzett sikerélményt is megkapom a cégtől.

 

Szigeti Éva Vezető
Nemzetközi kiküldetések és személyügyi marketing

Hazánk egyik vezető autóipari vállalata, az Audi Hungaria hallgatókat, középfokú végzettséggel rendelkezőket és diplomás szakembereket egyaránt vár csapatába. A megfelelő szaktudás mellett, a határozottság, magabiztos fellépés és a csapatmunkára való képesség is kulcsfontosságú a kiválasztási folyamatban. Egy tudatos és felkészült jelölt nagy lépést tehet a vágyott pozíció elnyeréséért a HVG Állásbörzén.

Milyen céllal érkeznek a rendezvényre?

A magyar munkaerőpiac aktív szereplőjeként természetes, hogy évről évre részt veszünk az ország legjelentősebb állásbörzéjén. Elsősorban azokat a látogatókat akarjuk megszólítani, akik a prémium minőség jegyében gondolkodnak és keresik a folyamatos szakmai kihívásokat.

Milyen tapasztalattal rendelkező munkatársakat keresnek?

Főként mérnök és gazdasági szakembereknek szóló karrierlehetőségekkel érkezünk. A nálunk elérhető állások palettája rendkívül változatos. Jelenleg több mint 100 nyitott pozícióra lehet hozzánk jelentkezni, így a pályakezdők, több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek illetve vezetők is megtalálhatják a számukra testhezálló lehetőséget.

Melyek a legfontosabb szempontok a leendő munkatársak kiválasztásánál?

Figyeljük, hogy a jelölt megfeleljen a kiválasztott állás profiljának, de nagy hangsúlyt fektetünk a különféle személyes kompetenciákra is, pl. határozottság, rugalmasság, csapatmunkára való képesség.

Milyen benyomás alakult ki Gergővel kapcsolatban az első találkozás során?

Nagyon megnyerő volt a tudatossága és a felkészültsége. Sugárzott róla, hogy ő úgy érkezett az állásbörzére, hogy egy testhezálló állást találjon. Emellett figyelemreméltóak voltak eddigi eredményei és tapasztalatai is.

Jelentett-e előnyt, hogy személyesen találkoztak a rendezvényen?

Mindkét fél számára hasznos volt a találkozás, hiszen ez egy remek alkalom arra, hogy a jelentkező feltehesse kérdéseit, egyeztesse elképzeléseit a vállalat képviselőjével. A klasszikus kiválasztási folyamatot ő sem kerülhette el, de a HVG Állásbörzén folytatott személyes beszélgetés során jó benyomás alakult ki róla, később pedig az interjúnál már nem két ismeretlen fél találkozott.

Rendezvényeink hallgatók számára

Találkozz velünk, ne csak a HVG Állásbörzén!

A tavaszi félévben is több rendezvénnyel készülünk számotokra:


- Szakmai nap az Audi Hungariánál! Gyere el Győrbe, és próbáld ki magad!
- InterYOU nap a Te egyetemeden! Vegyél részt egy kötetlen próbainterjún, amely után önéletrajzodat közösen is átbeszéljük! Nem kell menned sehova, most mi jövünk el Hozzád!
- Gyárlátogatás az Audi Hungariánál egyetemi csoportok számára!

Rendezvényeink hallgatók számára


Az alábbi linken keresztül rendezvényeink pontos információi folyamatosan frissülnek: https://audi.hu/hu/karrier/hallgato-tanulo-vagyok/rendezvenyek/

Személyesen is érdeklődhetsz standunkon, vagy kövesd az Audi Hungaria Facebook oldalát - Karrier az Audi Hungariánál
Keress minket az egyetemi Állásbörzéken is, ahol biztosan ott leszünk:

- február 28 - március 1: Óbudai Állásbörze - Győr
- március 21-22: BME Állásbörze - Győr
- április 10: SZE Állásbörze - Győr

Kollégáink a helyszínen

 • Műszaki és IT területeink szakemberei/mérnökei; Toborzásért felelős kollégák, Gyakornok kollégáink műszaki és gazdasági területekről
 • Kő Péter Gyakornok kolléga az IT területen
 • Rozner Marcell Gyakornok kolléga a Gyártástervezés E-motorok területén

Kollégáink a helyszínen

Műszaki és IT területeink szakemberei/mérnökei; Toborzásért felelős kollégák, Gyakornok kollégáink műszaki és gazdasági területekről

Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Akik biztosan standszemélyzetünk tagjai lesznek: Villamos meghajtás területének szakemberei; HR/toborzásért felelős szakembereink; Gyakornoki Program koordinációjáért felelős munkatársaink;Gyakornok kollégáink mérnöki és gazdasági területekről

Kő Péter

Gyakornok kolléga az IT területen Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Milyen IT szolgáltatások szükségesek az autóiparban? Infrastruktúra, kliensek, hardware-k, IT biztonság kérdésköre érdekel, keresd Pétert a standunkon és bátran tedd fel kérdéseid!

Rozner Marcell

Gyakornok kolléga a Gyártástervezés E-motorok területén Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Gyártástechnológia integrálása, analízise. Folyamatoptimalizálás a villamos meghajtás szériatermelésében. Marcell segít számodra akár szakmai kérdésed lenne, akár általánosságban a gyakornoki program lehetőségei érdekelnek!

Aktuális állásajánlatok
Fejlesztőmérnök-kísérleti mérnök – Villamos gépek és járműhajtások 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Hajtómű-, váltóspecialista - Villamos hajtások - Járműhajtás Fejlesztés 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Szenior Konstruktőr – Villamos gépek tervezése – Járműhajtás Fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Robotcella - üzemeltető - Járműgyártás, Karosszériaüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Taktidő mérés koordinálásra a Gyártástechnológia - Elektromos hajtások tervezés területén németmagyar
Elektromos karbantartó mérnök - Motorgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Praktikum - Im Bereich der R4 Otto Global Engine Motorenproduktion németmagyar
Gyakornok - Minőségbiztosítás motorgyártás, tömítésvizsgálat németmagyar
Gyakornok - Gyártástechnológia - tervezés a motorgyártás területén németmagyar
Anyagvizsgáló mérnök – Minőségbiztosítás, Anyagvizsgáló labor 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok – Projektmenedzsment, exkluzívszériás járművek karosszériagyártása németmagyar
Motormechanikáért felelős fejlesztőmérnök V-motorok területén, Járműhajtás Fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok vállalati kommunikáció területére németmagyar
Gyakornok - Szakmai asszisztens - Analízis- és előszéria-központ németmagyar
Gyakornok - Egészségmenedzsment területen németmagyar
Gyakornok - Minőségbiztosítás, járműgyártás - új modellek bevezetése németmagyar
Gyakornok – Logisztika, igény- és kapacitásmenedzsment – jó Excel-ismeretekkel németmagyar
Gyakornok - Minőségbiztosítás, karosszériaüzem - Reklamációkezelés németmagyar
Praktikum – Im Bereich 1,2L und 1,4L Vierzylinder Otto-Motorenproduktion németmagyar
Fogaskerék gyártástechnológus mérnök - Kísérleti gyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Járműfejlesztés, energiamenedzsment németmagyar
Gyakornok – Motorkísérletek és analízis németmagyar
Gyártástechnológia - tervezőmérnök – Gyártástechnológia - tervezés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - karosszériagyártás, vásárolt alkatrészek minőségbiztosítása németmagyar
Praktikum - Logistikplanung németmagyar
Szakmai koordinátor szériabeszerzés (Exteriőr/Interiőr) területén 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Konstruktőr - Járműhajtás Fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Stratégiai beszerző - Fém alkatrészek 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Szérialogisztika központi funkció németmagyar
Belső auditor - Belső folyamat és rendszeraudit, Minőségbiztosítás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Szereldei munkatárs - Audi Hungaria Szakmai gyakorlat1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Praktikum - Standortplanung Fahrzeuge németmagyar
Gyakornok - Járművek belső teres alkatrészeinek minőségmenedzsmentje németmagyar
Praktikum – Fahrzeugwerk Audi Hungaria németmagyar
Praktikum – Personal-/Organisationsentwicklung németmagyar
Gyakornok - Minőségbiztosítás, beszállítómenedzsment németmagyar
Vezető a Termodinamika - V-motorok területén 3-5 év tapasztalatot igénylő németmagyar
V-Otto motorok diagnosztikájáért felelős fejlesztőmérnök - Járműhajtás Fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Présgép-kezelő - Járműgyártás, Présüzem Szakmai gyakorlat3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Termomenedzsment szimulációs folyamat automatizálása németmagyar
Praktikum - Motorenanlaufcenter németmagyar
Alkatrészfelelős mérnök – QS-Járműgyártás, Elektromos/elektronikus alkatrészek 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Járműfejlesztés - Termomenedzsment németmagyar
Gyakornok - Gyártásszervezés németmagyar
Gyakornok - Motorgyártás R4 TDI minőségbiztosítás németmagyar
IT Szolgáltatásfelelős mérnök - IT alkalmazás üzemeltető 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Praktikum - Unternehmenskommunikation und Regierungsbeziehungen németmagyar
Gyakornok - Általános Beszerzés németmagyar
Gyakornok - Karbantartó mérnök az R4 TDI Motorszeldében németmagyar
Stratégiai beszerző - Elektronika és meghajtás alkatrészek 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Kísérleti mérnök - Teljesítményelektronika - Villamos gépek és járműhajtások 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Karosszérialakatos – Járműgyártás, Karosszériaüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Praktikum – Assistent Analyse-/ und Vorserienzentrum németmagyar
Praktikum - Beschaffung németmagyar
Karosszériaépítő – Járműgyártás, Karosszériaüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok – A teljes-jármű vízen való áthajtás szimulációs módszerének vizsgálata (CFD- FPM) németmagyar
Elektromos karbantartó - R4 Motorgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Stratégiai beszerző - Exteriőr/Interiőr 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok – Adminisztratív feladatok ellátása - Projekt- és Oktatóközpont németmagyar
Gyakornok a Gyártervezés - Digitális és Szállítórendszer tervezés területén németmagyar
Gyakornok - Személyügy - Nemzetközi kiküldetések - Impat németmagyar
Operátor – Járműgyártás, Lakkozó Üzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Minőségbiztosítás, karosszériaüzem németmagyar
Gyakornok – Digitális tananyagok és média megjelenések támogatása németmagyar
Gyakornok az utánpótlásprogramok területén németmagyar
Gyakornok - Motorgyártás R4 Otto-motorok minőségbiztosítása németmagyar
Gyakornok - Operatív logisztika - Motorgyártás németmagyar
Gyakornok - Kimutatások készítése és audittámogatás németmagyar
Gyakornok - Logisztikai kimutatások készítése németmagyar
Praktikum – Im Bereich vom Vorsitzenden des Vorstands németmagyar
Praktikum - Assistenz Vorstand Motorenproduktion németmagyar
Utómunkatárs - Présüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Alkatrészbeszerzés a jármű- és motorgyártáshoz németmagyar
Autófényező - Járműgyártás, Lakkozó Üzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok – Lakkozóüzem adminisztratív támogatása németmagyar
Gyakornok - Analízis- és előszériaközpont titkárság németmagyar
Üzemkontroller 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Karosszériaüzem németmagyar
Személyügyi referens - Képzési tanácsadó 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Targoncás munkatárs - Járműgyártás, Karosszériaüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Jogi és Compliance Referens 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Végeselem szimuláció, szilárdsági és élettartamszámítás (motor/karosszéria) 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Lakkozó logisztika területére németmagyar
Gyakornok - Analízis- és előszéria-központ Előszéria Járműépítés németmagyar
Gyakornok – Járműlogisztika - Programtervezés területén németmagyar
Gyakornok – Méréstechnikai mérnök gyakornok a V6/V8 bütyökcsoport megmunkálás területén németmagyar
FEM Szimulációs mérnök – Járműhajtás Fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
CFD Szimulációs mérnök - Járműhajtás Fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Adminisztratív feladatok ellátása - Tréningközpont Motorgyártás németmagyar
Gyakornok – Tréningközpont üzemeltetése németmagyar
Praktikum – Analyse-/ Vorserienzentrum németmagyar
Gyakornok - Mechanikus járműanalízis területére németmagyar
Gyakornok – Minőségbiztosítás, vezetői asszisztens támogatása németmagyar
Gyakornok – R4 Global Engine - Üzemmenedzsment németmagyar
Szimulációs mérnök - Termomenedzsment - Járműfejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - IT rendszertervező, fejlesztő németmagyar
Gyakornok - Projekt munkatárs IT területen németmagyar
Gyakornok - Minőségbiztosítás goemetriai járműanalízis területére németmagyar
Gyakornok - Szerszámgyár minőségbiztosítás németmagyar
Elektromos karbantartó mérnök - Motorgyártás, Mechanikus megmunkálás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Vezetői titkárság - német nyelvtudással németmagyar
Gyakornok - Járműgyár - Szériaanalízis, méréstechnika németmagyar
Vezérléstechnikai konstruktőr - Szerszámgyár 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
CFD szimulációs mérnök - Termomenedzsment - Járműfejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - R3/R4 Motorszerelde - Üzemmenedzsment németmagyar
Gyakornok - Csavarozástechnika németmagyar
Gyakornok - IT - Üzemeltetés és projekt támogatás németmagyar
Gyakornok - Előszériaközpont– Folyamatfejlesztés németmagyar
Gyakornok - Személyügyi referensek németmagyar
Gyakornok – IT Kontrolling támogató : budget és beruházás - követés németmagyar
Gyakorlat az Audi Hungaria projektjei világában - a ProjektOffice területen németmagyar
Gyakornok - Járműhajtás-fejlesztés - súrlódásmérés németmagyar
Vezető a minőségbiztosítás - anyagtechnika területén 3-5 év tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - kompetenciamenedzsment mérnöki területen németmagyar
Logisztikai folyamattervező - Anyagirányítás, Logisztika 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Kísérleti mérnök - R-Otto motorok, Járműhajtás Fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Termékellenőr - Présüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő németmagyar
Gyakornok - Logisztika Szériadiszpozíció Járműszerelde németmagyar
Gyakornok - IT - projektek koordinálása a motorgyártás területén németmagyar