euCSOPORT D49

 • Mérnöki, műszakiInformatikaiGazdaságiSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi területek
 • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
 • AngolNémetFranciaOlaszSpanyolOrosznincs elvárt nyelvtudás

Mivel foglalkozunk?

Az euCSOPORT a hazai és nemzetközi munkaerőpiac meghatározó képviselője. 

Az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet jóvoltából nappali tagozatos aktív és passzív hallgatói jogviszonnyal alapozhatod meg jövődet már a diákéveid alatt.

Az euJOBS révén frissdiplomásként kerülhetsz új pozícióba Magyarországon, vagy építhetsz nemzetközi karriert külföldön.

Az euFA nonprofit szervezetként az álláskeresésben nyújt segítséget határon innen és túl.

Hol dolgozunk?

Belföldön: Budapest, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Békéscsaba, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Debrecen, Eger, Veszprém, Zalaegerszeg, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján.
Külföldön: Anglia, Ausztria, Spanyolország, Németország, Görögország, Hollandia, Ciprus.

Kiválasztási folyamatunk


Pozíciókra szabott kompetencia alapú kiválasztási technikák és tesztek alkalmazásával, valamint egy saját fejlesztésű Assessment Center segítségével a jelöltek közül a legmegfelelőbb munkavállalók kerülnek bemutatásra partnereink részére. Célunk, hogy munkavállalóink és megrendelőink igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni, hogy a kereslet és a kínálat találkozzon.


Kiválasztási folyamatunk

Az EU-DiákOK Iskolaszövetkezet mára az egyik meghatározó iskolaszövetkezet lett Magyarországon. Ezt az eredményt annak is köszönheti, hogy egyedülálló kiválasztási technikákat fejlesztett ki és alkalmaz a mindennapokban HR Koordinátoraink szakmai munkájának segítségével.

A toborzási és kiválasztási folyamatok során igyekszünk szem előtt tartani, hogy a diákok először próbálgatják szárnyaikat, jó néhányan életükben első alkalommal vesznek részt interjún. Felelősségünknek érezzük, hogy ezek az alkalmak vidámak és fesztelenek legyenek, és ne ijesszék el a fiatalokat a munka világától. Ugyanakkor koordinátori csapatunkkal igyekszünk egyénenként egyértelművé tenni, hogy mik azok az esetleges gyenge pontok a személyes tulajdonságok vagy a szakmai képességek terén, amelyek még fejlesztésre szorulnak.

A kiválasztás folyamata cégünknél több lépcsőben történik. Pozíciókra szabott kompetencia alapú kiválasztási technikák és tesztek alkalmazásával, valamint egy saját fejlesztésű Assessment Center segítségével a jelöltek közül a legmegfelelőbb munkavállalók kerülnek bemutatásra partnereink részére.

A kompetencia-alapú kiválasztásokat HR Koordinátoraink végzik az adott munkakörnek megfelelően, melynek során vizsgálják a jelöltek:
• személyes kompetenciáit (önismeret, önbizalom, megbízhatóság, alkalmazkodás)
• szociális kompetenciáit (empátia, sokszínűség, motiváció, érzelmi feszültségek, elköteleződés, teljesítmény-ösztönzés, kommunikáció, konfliktuskezelés, csapatszellem)

A jelölteket tesztekkel (monotónia, prioritás, gépírás, Excel, idegen nyelvi tesztek, stb.) valamint szituációs játékokkal is szűrjük. Egyedi kiválasztási rendszerünk segítségével, csoportos interjúk szervezésével rövid időn belül képesek vagyunk megtalálni a megfelelő diákokat az adott pozíciókra.
Minden esetben részletesen tájékoztatjuk a kiválasztott diákokat az adott munkáról, velük szemben támasztott követelményekről, feltételekről és a nekik nyújtott lehetőségekről.

Saját fejlesztésű HR szolgáltatói adatbázisunk segítségével már meglévő szakmai referenciával rendelkező diákokat tudunk partnereinknek biztosítani.
Kompetencia alapú kiválasztásaink segítségével a leginkább megfelelő diákok kerülnek partnereink számára bemutatásra, a képességeket és személyiségüket figyelembe véve készítjük el róluk személyes profiljukat.

A motivációs tényezők feltérképezése után elküldjük a megfelelt pályázók személyes profilját a partnercégnek és az általuk megjelölt időpontra vagy időpontokra csoportos, ill. egyéni interjúkat szervezünk. Igény esetén a koordinátor is részt tud venni a 2. körös meghallgatáson a partnercégnél, de a kiválasztás történhet az irodánkban is.

A cég döntése alapján ezt követően kötünk szerződést a diákokkal és igény esetén küldjük őket próbanapra. Természetesen erre az időszakra is megilleti őket fizetés, ennek részleteit minden esetben az értékesítő kollégával egyeztetik partnereink.

Az euJOBS révén nem csak hazai atipikus foglalkoztatási formákkal felelünk meg a növekvő piaci igényeknek, hanem nemzetközi üzletágunk révén a külföldre vágyóknak is segítséget nyújtunk.

Nemzetközi részlegünk által elsősorban német nyelvterületen (Ausztria, Németország) kaphatsz állást, időszakos jelleggel azonban hollandiai pozíciókra is jelentkezhetsz. Kifejezetten domináns a vendéglátóipar, ezen kívül leginkább fizikai jellegű munkalehetőségekkel rendelkezünk. Ha az általunk meghirdetett pozíciók egyikére (idegen nyelvű, fényképes önéletrajzzal) jelentkezel, az alábbi folyamatoknak leszel részese:
1. Amennyiben önéletrajzod alapján megfelelsz az adott pozícióra, telefonon/skype-on beszélgetünk Veled pár percet. Ekkor elsősorban a motivációidra és a nyelvtudásodra vagyunk kíváncsiak – ha ezen az első körös beszélgetésen sikeresen szerepelsz, személyes interjúra hívunk, vagy nagy távolságok esetén skype interjúidőpontot egyeztetünk Veled.
2. A személyes/skype interjú felel meg a második körnek, amikor körülbelül 30-60 percben, mélyebb interjú keretében magyarul és németül is beszélgetünk Veled a szakmai tapasztalataidról, a terveidről, a pozícióról.
3. Az interjút követően egyrészt adunk egy visszajelzést a benyomásainkról, felhívjuk a figyelmed erősségeidre és esetleges gyengeségeidre (önéletrajzhiba, nem megfelelő nyelvtudás, kommunikáció, stb.) is. Amennyiben továbbra is alkalmasnak bizonyulsz a pozícióra, megküldünk Neked minden szükséges információt az állással és a partnercéggel kapcsolatban, amelyek ahhoz kellenek, hogy eldöntsd, valóban szeretnél-e élni a munkalehetőséggel.
4. Amennyiben válaszod pozitív, elkészítjük pályázati anyagodat, profilodat, melyet elküldünk a partnernek. Ha a partner az anyagod alapján szimpatikusnak és alkalmasnak talál, újabb interjú következik – ekkor tehát már vele, a munkaadó partnerrel kell beszélgetned, telefonon/skype-on/személyesen körülbelül 15-30 percben. A beszélgetésre felkészítünk, kölcsönös elégedettség és szimpátia esetén pedig az interjú végén szóbeli megegyezés jöhet létre a munkaviszony várható megkötéséről. Egyéb esetekben a partner pár nap után küldi meg számunkra döntését, melyet mi továbbítunk Feléd.
5. Ha a munkaadó a felvételed mellett dönt, megkezdődik egy úgynevezett gondozási időszak, amely a kiutazásodig tart. Ez idő alatt még több információval, szükség esetén tréninganyaggal látunk el, segítünk az utazásod megszervezésében, időpontot egyeztetünk a partnerrel, bekérjük, eljuttatjuk Hozzád, igény esetén pedig el is magyarázzuk a munkaszerződésedet.
6. Mivel munkaviszonyod minden esetben a partnerrel jön létre, a kiutazásodat követően a munkaadó(i)dhoz és felettese(i)dhez fordulhatsz a foglalkoztatásodat érintő kérdések kapcsán.
7. Természetesen mi is kapcsolatban maradunk Veled – időről időre kérünk majd Tőled visszajelzést, esetenként élménybeszámolókat, hogy tudjuk, minden rendben van, és jól érzed magad. A Te tapasztalataid pedig nagy segítséget jelentenek nekünk az újabb munkavállalók toborzásánál, tájékoztatásánál.
Ha érzel magadban ambíciót, kitartást, kalandvágyat, és beszélsz német vagy angol nyelven, várjuk jelentkezésedet!
Jelenleg betöltésre váró pozícióink (melyek mindegyikéhez német nyelvtudás szükséges):
pultos, szakács, felszolgáló – több városban, Németország- és Ausztria-szerte
reptéri poggyászrakodó: München, Németország

Aktivitások a helyszínen

 • Pályaválasztási és karrier tanácsadás,
 • CV ambulacia
 • Próbainterjúk,
 • Tájékoztatás és toborzás főállású és részmunkaidős pozíciókra,
 • Tájékoztatás és toborzás diákmunka pozíciókra, szakmai gyakorlatra,
 • Tájékoztatás és toborzás külföldi munkalehetőségekre.

Kollégáink a helyszínen

 • Rumpf Nikoletta Marketing és kommunikációs vezető
 • Nagy Kinga Marketing és kommunikációs asszisztens
 • Gregor Anikó HR vezető

Kollégáink a helyszínen

Rumpf Nikoletta

Marketing és kommunikációs vezető Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Pályaválasztási és karrier tanácsadás

Nagy Kinga

Marketing és kommunikációs asszisztens Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Diákmunka lehetőségek, gyakornokság, külföldi munkalehetőségek, önkéntesség

Gregor Anikó

HR vezető Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Főállású, diplomás pozíciók, CV tanácsadás, próbainterjúk

Aktuális állásajánlatok
TRAINEE POSITION: STRATEGIC PROJECT GROUP DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő angol
MASTER YOUR LANGUAGE KNOWLEDGE AS A SERVICE DESK ANALYST AT A MULTINATIONAL COMPANY IN BUDAPEST! DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő angolnémet
PROBLÉMA? NEKED AZ SEMMI? AKKOR LEGYÉL TE IS MENTŐANGYAL A EUROP ASSISTANCE MAGYARORSZÁG KFT.-NÉL! Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunka0-1 év tapasztalatot igénylő angol
OTTHON VAGY A PÉNZÜGYEKBEN? GYAKORNOKOSKODJ AZ ERSTE BANK MIKROVÁLLALATI HITELTERMÉK-FEJLESZTÉS TERÜLETÉN! DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
LEGYÉL AZ ÜGYVEZETŐ JOBBKEZE ÉS TARTSD KÉZBEN A CÉG ÜGYEIT! DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő angol
MÉRLEGEK? SZÁMLÁK? KIMUTATÁSOK? KÖNYVELŐ GYAKORNOKOT KERESÜNK! DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
MARKETINGGEL KAPCSOLATOS MUNKÁT KERESEL? MEGTALÁLTAD! DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő angol
DOLGOZZ EGY NAGYNEVŰ BANKNÁL MINT GYAKORNOK, ÉS KERESS ÓRÁNKÉNT NETTÓ 1000 FT-OT! DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
BESZÉLSZ NÉMETÜL? AKKOR RÁD VÁR EZ A NAGYSZERŰ IRODAI MUNKA A MÜLLERBEN! Diákmunka0-1 év tapasztalatot igénylő német
ÉRDEKEL A HR? GYAKORNOKOSKODJ PÉCSETT BR 1100 FT/ÓRÁÉRT! Diákmunka0-1 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
Pénzügyi és számviteli ügyintézők jelentkezését várjuk! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő angol
ORVOS kollégát keresünk részmunkaidőre! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő angolnémetfranciaolasz
Fiatalos csapatba keresünk network koordinátort! Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő angol
ANGOL NYELVEN BESZÉLŐ KÁRÜGYINTÉZŐT KERESÜNK BUDAPESTRE! Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő angolromán
Expot-import ügyintézőt keresünk! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő angol
Egészségügyi munkatársat keresünk! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő angol
BESZÉL SZOLVÉN NYELVEN? ÖN A MI EMBERÜNK! Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő szlovén
HORVÁT NYELVŰ ÜGYFÉLKAPCSOLATI MUNKATÁRS KERESÜNK! Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő horvát
DOLGOZZ ADATRÖGZÍTŐKÉNT MAGYARORSZÁG EGYIK VEZETŐ BANKJÁNÁL Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
PÉNZÜGYI TERMÉKÉRTÉKESÍTŐT KERESÜNK Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
UTAZÁSI IRODÁBA MUNKATÁRSAT KERESÜNK! Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető3-5 év tapasztalatot igénylő angol
Irodai operációs munkatárs Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
UTAZÁSI IRODÁBA REFERENST KERESÜNK! 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő angol
DOLGOZZ EGY MULTINACIONÁLIS CÉG ÖSSZETARTÓ CSAPATÁBAN! Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
LEGYÉL ÜGYFÉLSZOLGÁLATOS MAGYARORSZÁG EGYIK VEZETŐ BANKJÁNÁL! Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő angol
BÉRSZÁMFEJTŐ CSAPATUNK ÚJ TAGJÁT KERESSÜK! 3-5 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
Új Business Analyst kollégát keresünk a XIII. kerületbe! 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő angol
BÉRSZÁMFEJTŐ KOLLÉGÁT KERESÜNK! 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
PÉNZÜGYI TERMÉKÉRTÉKESÍTŐT KERESÜNK 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás
CUKRÁSZ LEHETŐSÉG NÉMETORSZÁGBAN! Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő német
PÉK - NÉMETORSZÁG Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő német
SZAKÁCS, FELSZOLGÁLÓ, - NÉMETORSZÁG 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő német
SZAKÁCS - AUSZTRIA Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő német
BÁROS, FELSZOLGÁLÓ - AUSZTRIA 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő német
SZOBALÁNY - NÉMETORSZÁG Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő német
KISZÁLLÍTÓK FIGYELEM! Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő német
SZAKÁCS, KONYHAI KISEGÍTŐ, FELSZOLGÁLÓ – NÉMETORSZÁG Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő német
FIZIKAI MUNKÁINK Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő nincs elvárt nyelvtudás