ICSD - nyelvitrening.com

  • GazdaságiSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi területek
  • Konferencia, tréning, Tanfolyam, Nyelvi képzés, Egyéb,

Mivel foglalkozunk?

Az ICSD fő célja, hogy a nyelvtanulás és a kommunikációs készségek kéz a kézben fejlődjenek, hiszen a két terület elválaszthatatlan. Céges nyelvoktatásra specializált tréningeinken a munkahelyi élet különböző szintjein és szegmensein szükséges angol és német nyelvi készségeket lehet megszerezni. Egyéni tréningek lakossági ügyfelek számára igénybe vehetők az irodánkban, személyre szabott ütemben és időbeosztással. www.nyelvitrening.com

Hol vannak a képzéseink?

Budapest

Felvételi folyamatunk

Egy kevesebb, mint 30 perces írásbeli és szóbeli egyéni készség mérést  követően kidolgozunk egy személyes haladási ütemtervet, hogy a jelentkező a lehető leghamarabb érje el nyelvi céljait. Akár állásinterjú a cél, akár külföldi munka, akár a nyelvvizsga.
Időpont-egyeztetés: +36 70 3345649

Aktivitások a helyszínen

A rendezvény helyszínén a Tanácsadó Területen találkozhattok velünk, ahol személyre szóló tippek mellett ingyenesen kipróbálhattok egy mini állásinterjú tréninget. Jelenlegi angol-/németnyelv tudásoddal vajon megkapnád az állást?
A tanácsadások szabad időpontjaival kapcsolatban a hvgallasborze.hu/programok fül alatt tájékozódhatsz. Keress minket bátran a lent feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén!

Aktuális képzések
Állásinterjú Tréning Nyelvi képzés,
Business Communication Training Nyelvi képzés,
Business Management Training Nyelvi képzés,
General Communication Training Nyelvi képzés,