Maximalizmus, tehetség és kitartás

2017. október 5. csütörtök 14:20 - 14:50

Dr. Baji Balázs világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar gátfutó.

Londonban 110 méter gáton elért dobogós eredményével ő az első olyan magyar versenyző a szabadtéri atlétikai világbajnokságokon, aki futószámban érmet szerzett. A békéscsabai sportoló az angliai történelmi eredményét követően augusztus végén a Tajpejben rendezett universiadéról sem tért haza üres kézzel, ott aranyérmet szerzett. A versenysport mellett 2017 februárjában diplomázott az Állatorvostudományi Egyetemen, májustól állatorvosként praktizál.

Aki kérdezi:

Szalay-Kocsis Anita, PR menedzser, Frissdiplomás Kft.

2014 óta a Frissdiplomás Kft. csapatának kommunikációért felelős munkatársa. Korábban újságíróként dolgozott, számtalan riportot és interjút készített pályájuk elején járó fiatalokkal, illetve sikeres karriert befutott, elismert szakemberekkel egyaránt. Saját pályafutása mellett rengeteg eltérő életút kihívásával és megpróbáltatásával ismerkedett meg. Ezekből a tapasztalatokból táplálkozva rendszeresen publikál karrierépítést támogató cikkeket, és tart előadásokat középiskolásoknak és egyetemistáknak.

A beszélgetésről:

Dobogón állni, a legjobbnak lenni fantasztikus érzés. Csillogás, öröm és ünneplés. Azonban belegondoltál már abba, hogy az ehhez vezető úton milyen akadályokat kell legyőznie annak, aki ki akar emelkedni versenytársai közül? A célok eléréséhez a tehetség mellett kitartásra, sok munkára és áldozatokra van szükség.

Kihívásokról, elvárásokról és akadályokról (is) beszélgetünk dr. Baji Balázzsal.

Regisztrálj most!