"Kiss" ötletek nagy eredmények

2017. október 4. 11:00 - 11:30

Kiss Ádám, humorista

A hazai stand up koronázatlan királya 2006-ban mutatta be először humoros oldalát a publikumnak. Az azóta eltelt 11 év alatt kiadott két könyvet, szerepelt négy vígjátékban, a közösségi média egyik legnépszerűbb szereplőjévé vált, 2013-ban pedig saját Youtube csatornát indított. Töretlen sikerét és hatalmas rajongótáborát tehetségének és elhivatottságának köszönheti. Ennek bizonyítéka, hogy már az egyetem befejeztével tudatosan helyezkedett el a munkaerőpiacon: a Fábry Sándor vezette Esti Showder stábjában dolgozott. Tehetségének köszönhetően hamar képernyőre került, a Dumaszínház tagjaként pedig teltházas előadásokon szórakoztatja az országot.

A beszélgetésről:

Egy humoristának hozzá kell szoknia ahhoz, hogy hideget-meleget egyaránt kap a színpadon. A közönség azonnal jelzi, ha valami elnyerte a tetszését, és persze azt is, ha nem. Kiss Ádámmal arról beszélgetünk, hogy a saját karrierjében hogyan kezeli ezeket a helyzeteket, mikor érzi sikeresnek a teljesítményét, és, hogy mikor sokall be a humorizálástól. Ott a helyed, ha kíváncsi vagy, hogyan lehet „Kiss” lépésekkel nagyot alkotni, ha szeretnél bepillantani a stand-up-színfal mögé, vagy szimplán, ha találkoznál Kiss Ádámmal!

És aki kérdezi:

Szűcs Gergely szabadúszó műsorvezetőként, az önkifejezés megszállottjaként keresi a retorikai kihívásokat. Moderátor, konferanszié, speaker; posztja mindig az adott rendezvényhez, projekthez igazodik, miközben Facebook LIVE riporter címen egy új frontvonal úttörőjeként működik a digitális világban.

Regisztrálj most!