Helyszíni érdekességek

Milyen a HVG Állásbörze atmoszférája?
Unalmas, szürke, egyhangú…
NAGY TÉVEDÉS!

Hazánk legjelentősebb karrierrendezvényén személyesen nézhetsz meg új fejlesztéseket és különleges aktivitásokat is. Gyere el a helyszínre, és nézd meg magadnak ezeket:

A-10 Thunderbolt csatarepülőgép szimuláció | 3D versenyautó szimulátor| Programozói teszt | Villáminterjú | LBR iiwa robot | Autonóm kamion | Green Screen | HTC Vive | Virtuális valóság

A CAE Engineering Kft. D24-es standjánál az érdeklődők kipróbálhatnak egy A-10 Thunderbolt típusú csatarepülőgép szimulációt. A szimulációs program a cég által épített és forgalmazott szimulátoroktól eltérően, a repülő funkcionalitásainak csak egy részét tartalmazza, de még így is jól érzékelteti, hogy milyen komplex feladat egy repülőgép működésének valósághű szimulációja.

szimulátor

Egy menet a szimulátoron a Mercedes A7-es standjánál jól modellezi, milyen lehet a HungEaroringen egy Forma 1-es autóval 200-300 km/h-val száguldani, vagy egy rally-versenyen épp keresztben csúszni a kanyarokban. Tökéletesen szimulálható az út tapadása, a testet érő G erőhatások, a gyorsaság érzetéről a profi szimulátorunk mozgása valamint a 3 monitoros kivitel gondoskodik.

it teszt

Készen állsz az NNG-Kihívásra? Hozd el a feladat megoldását a HVG Állásbörzére, és váltsd be egy értékes nyereményre az NNG standjánál, ahol további játékok várnak rád.

villáminterjú

Villáminterjú az Audi Hungaria standjánálJelentkezz előzetesen!

Te mit mutatnál meg magadból, ha 30 perc állna rendelkezésedre? A HVG Állásbörzén lehetőséged nyílik kipróbálni! Megismerheted az erősségeidet, ráadásul visszajelzést is kapsz kompetenciáidról. Ragadd meg a lehetőséget!

robot kar
A könnyűszerkezetes LBR iiwa robottal a KUKA intelligens segítséget nyújt a jövőbemutató gyártási folyamatokhoz. Az LBR iiwa mozgásfolyamata közelít az emberi karhoz, a biztonságos együttműködést elősegíti a robot lágy, könnyűszerkezetes formája. Az LBR iiwa robot szoftverének a fejlesztése Magyarországon, Budapesten történik high tech környezetben.
Nézd meg személyesen a KUKA A19-es standján!

autonom kamion

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft-nél magyar mérnökök fejlesztik a jövő autonóm haszonjárműveit. A visszapillantó tükrök helyett elhelyezett kamerák teljes vizuális lefedettséget biztosítanak a teherautó körül, melyek továbbá érzékelik és megjelölik a föld síkjából kiálló objektumokat, gyakorlatilag megszűntetve a holttér fogalmát. A megoldással számottevő gyalogos és kerékpáros baleset előzhető meg. Gyere és nézd meg élőben az autonóm kamiont az A12-es standon!

A jövő tudásmegosztási formája a videós online oktatás. Bárki tanulhat és taníthat is online. Ha kíváncsi vagy hogyan mutatnál a képernyőn, az Eduline és a Webuni közös standjánál kipróbálhatod, hogy milyen viszontlátni magad egy általad választott hátterű felvételen. Állj kameránk elé, és garantált ajándékban részesülsz! Keress minket a D46-os standon!

Látogass el az IBM B22-es standjára, és merülj el a virtuális valóságban. Mutasd meg mennyire vagy hi-tech: interaktív fejtörő + HTC Vive vár Rád a VR kockában. Outthink.

Virtuális valóság a GRAPHISOFT standnál!

Fedezd fel az új valóságot a GRAPHISOFT standnál a VR szemüveg szett segítségével, amelynek használatával betekintést nyerhetsz egy - akár még csak tervezés alatt álló - épület belsejébe! Ismerkedj meg közelebbről a GRAPHISOFT által fejlesztett szoftverekkel! Az aktivitás nem csak a szemüveg használójának fog élményt biztosítani, de a többi látogató is nyomon követheti a barangolást a standnál kihelyezett TV-n!

 

Regisztrálj, gyere el, és próbálj ki minden helyszíni érdekességet!

Az oldal folyamatosan frissül érdekességekkel, nézz vissza később is!

A jövőd velünk kezdődik!

Tájékozódnál az aktuális munka-erőpiaci trendekről?
Érdekelnek a hazai és külföldi karrierlehetőségek?
Találkozz hazánk vezető cégeivel!

Regisztrálj most!