GY.I.K.

Látogatóinkban az alábbi kérdések merülnek fel leggyakrabban. Ha a tiéd esetleg nincs köztük, nyugodtan fordulj hozzánk chatbox-unk segítségével, vagy email-ben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

Regisztráció

Ha már regisztráltál egy korábbi rendezvényünk alkalmával, akkor csupán frissítened kell az adataid. Lépj be, és frissíts! :)

Ilyen esetben küldj egy email-t az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Megnézzük mi a gond, és hamarosan visszajelzünk. Elküldjük neked e-mailben, hogyan tudsz belépni.

Még a rendezvény 2 napján, március 8-9-én is lehet regisztrálni. Érdemes azonban minél előbb beregisztrálnod, mert ezt követően belépve a profilodba személyre szabottan kínáljuk Neked kiállítónk állásajánlatait 100%-os, illetve 75%-os megfeleltetéssel, valamint a regisztrációt követően tudsz az ingyenes tanácsadásokra is helyet foglalni magadnak.

Igen, mindenképpen! Regisztrációnk névre szóló, és az ezt követően kapott vonalkód egy fő belépésére jogosít fel.

Ha valami egyéb probléma lépett fel, fordulj hozzánk a jobb alsó sarokban lévő chatbox segítségével, vagy email-t is írhatsz az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Megnézzük, mi a gond, és megoldjuk.

Belépés

Most először, a látogatók kérésének megfelelően első nap, március 8-án, szerdán hosszabbított nyitvatartással 10:00 és 19:00 között várunk, hogy biztosan odaérj suli vagy munka után is! Második nap, március 9-én pedig 10:00-17:00-ig.

Mindkét nap már 9:30-tól megnyitjuk a kapukat, a szakterületednek megfelelően színkódolt check-in pultnál át tudod venni a belépésre jogosító karszalagodat és mappádat. A ruhatár is már 9:30-tól nyitva lesz, ahol le tudod adni a kabátodat. 10:00-kor pedig nyitjuk a kiállítási területet, így az elsők között léphetsz be.

Amikor regisztráltál/frissítetted a profilodat, akkor meg kellett adnod az elsődleges álláskeresési területedet. Az ennek megfelelő színkódú check-in pulthoz kell odamenned érkezéskor. IT = kék; műszaki, mérnöki = szürke; gazdasági, pénzügyi = narancssárga; elsősorban nyelvtudást igénylő állások = zöld; további területek = fehér.

Parkolás, utazás

Ha autóval érkezel, akkor a Dózsa György út és a Stefánia út mentén, illetve a Budapest Sportaréna mélygarázsában tudsz megállni.

Sajnos nem sok. Csak a Stefánia út melletti kis utcákban van néhány hely, ahol ingyenes a parkolás.

Ingyenes buszok Miskolcról indulnak az Apollo Tyres Hungary Kft. támogatásával, illetve Pécsről az Auchan Magyarország Kft. támogatásával. Fontos, hogy a járatokkal az egyetemistákat, pályakezdőket szeretnénk elsősorban támogatni, és csak abban az esetben indulnak el, ha a jelentkezők száma eléri a 30 főt. Így ha utaznál vele, akkor nyugodtan toborozd az évfolyamtársaidat is :) További infók a honlapunkon A rendezvényről menüpontban.

Kiállítók

A 20. HVG Állásbörzén több mint 200 kiállító munkatársa vár Téged is március 8-9-én a Papp László Budapest Sportarénában. Hogy pontosan kik? Itt tudod megnézni!

Programok

Regisztrációdat követően a profilodra belépve tudsz a tanácsadásokra jelentkezni. Egy ember maximum 2 tanácsadásra jelentkezhet, hogy minél több embernek legyen lehetősége.

A tanácsadásokra kell külön regisztrálni, az előadásokra nem. Ingyenes tanácsadásra a börze regisztrációdat követően, a profilodba belépve tudsz időpontot foglalni.

A profilodba belépve, a Tanácsadásaim menüponton belül tudod lemondani az időpontodat, ha mégsem megfelelő. Esetleg ha még van máskorra szabad időpont, amikor Neked is jó lenne, a lemondásodat követően itt tudsz más időpontot is választani.

Nem, az előadásokra nem kell külön jelentkezni. Csak annyit kell tenned, hogy feljegyzed magadnak mikor vannak azok az előadások, amiket mindenképpen szeretnél megnézni, meghallgatni, és úgy időzíted a börzére való látogatásodat.

Várunk szeretettel a rendezvényen! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted!

A jövőd velünk kezdődik!

Tájékozódnál az aktuális munka-erőpiaci trendekről?
Érdekelnek a hazai és külföldi karrierlehetőségek?
Találkozz hazánk vezető cégeivel!

Regisztrálj most!