HVG Állásbörze regisztráció

FONTOS

A karriernapokra hazánk meghatározó cégei mellett oktatási intézmények és személyzeti szolgáltató vállalatok is várják a felsőoktatásban tanulókat, pályakezdő és tapasztalt diplomás szakembereket. Főként

  • informatikusok,
  • mérnökök,
  • gazdasági, pénzügyi szakemberek
  • és elsősorban nyelvtudásukkal elhelyezkedni vágyók megjelenésére számítunk.

Továbbá műszaki és informatikai technikumi végzettségű / most végzős érdeklődőket is számos karrierlehetőséggel várunk.

A rendezvényen való részvétel INGYENES, csak regisztrálnod kell!

Ha már regisztráltál valamelyik előző rendezvényünkre, akkor a korábban megadott e-mail címeddel és jelszavaddal tudsz belépni, és frissíteni profilodat. (Ha a jelszavadra nem emlékszel, akkor használd a jelszó emlékeztető funkciót)

Milyen célból látogatsz ki a rendezvényre?
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Személyes adatok
Születési idő *
Nem *
Férfi

Preferenciák
FONTOS! Kérünk, hogy preferenciáidat pontosan, részletesen add meg, mert ez alapján tudunk majd Neked személyre szabottan kiállítókat és állásokat/képzéseket ajánlani.

Érdeklődési kör *
(Többet is kiválaszthatsz)

Mérnöki, Műszaki

Gazdasági, Pénzügyi

Ügyfélszolgálat, szolgáltató központok

Informatikai

Értékesítés-kereskedelem, marketing

Természettudományi

További területek


Legalább középfokú aktív nyelvtudás :*

Beszélsz valamilyen nyelvet legalább középszinten?


Elsődleges érdeklődési területed: *
Állást keresek az alábbi területen:
Ha az angol mellett még egy idegen nyelven magabiztosan beszélsz, akkor a zöld színkóddal jelölt pozíciókkal kapcsolatban is érdeklődj bátran! Az SSC-k átlag feletti fizetéssel várnak!

Milyen karrierlehetőségek érdekelnek? *
(Többet is kiválaszthatsz)

Preferenciák
Képzés területe *

Elsődleges érdeklődési területed: *

Képzés szintje
(Többet is kiválaszthatsz)

Melyik megyében érdekelnek állás-/ képzési ajánlatok? *
(Többet is kiválaszthatsz)

Budapest

Nyugat-Dunántúl

Észak-Alföld

Közép-Magyarország

Dél-Dunántúl

Dél-Alföld

Közép-Dunántúl

Észak-Magyarország

Külföld


Tanulmányok *
Legmagasabb (folyamatban lévő) végzettség*
-

Érdeklődsz Képzések iránt?
Havi nettó jövedelemigény
(kézhez kapott fizetés + cafeteria)
ezer Ft

CV feltöltése - Töltsd fel az önéletrajzod, hogy a helyszínen az e-Reg rendszer segítségével, vonalkódod beolvasásával is jelentkezhess a cégekhez!
A feltöltött fájl nem lehet nagyobb mint 2 MB, engedélyezett formátumok: pdf, doc, docx, rtf

Jelen regisztrációval hozzájárulok, hogy a HVG Állásbörze, Országos Képzési és Karriernapok rendezvény szervezői, nevezetesen a HVG Kiadó ZRt. (székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 14, cégjegyzékszám: 01-10-041172, adatvédelmi nyilvántartási szám: 326-0002) és a Frissdiplomás Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft. (székhely: 1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 33. D.2.10, telephely: 1037 Budapest, Montevideo u. 14., cégjegyzékszám: 01-09-872621, adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-81624/2014, a továbbiakban Frissdiplomás Kft.) a személyes adataimat megőrizzék, a HVG Állásbörze szervezésének, lebonyolításának és szolgáltatásnyújtásainak céljából kezeljék, valamint, hogy az adataimat a hírlevél-rendszerükben és adatbázisukban elhelyezzék, és abból a célból kezeljék, hogy számomra állásajánlatokat és karrier-építésemet támogató információkat küldjenek. Tudomásul veszem, hogy a HVG Kiadó ZRt, mint a jobline.hu állásportál üzemeltetője, számomra az állásajánlatokat és a karrier-építésemet támogató információkat a jobline.hu márkanév alatt, a jobline.hu állásportál szolgáltatatásai által biztosítja.

Tudomásul veszem, hogy adataim kezelésére adott hozzájárulásom szükséges a regisztrációhoz és a HVG Állásbörze, Országos Képzési és Karriernapokon való részvételhez, valamint hogy visszavonásig érvényes, azaz jogom van bármikor visszavonni azt.

Tudomásul veszem, hogy HVG Állásbörze rendszerébe a regisztráció során megadott e-mail címemmel tudok belépni.

Felhívjuk tisztelt Felhasználóink figyelmét, hogy a rendezvényen mozgó- és álló képfelvételek készülnek. A rendezvény helyszínére kilátogató Felhasználóink a rendezvényre való belépéssel hozzájárulnak ahhoz, hogy az esetlegesen róluk készült mozgóképek és fotók nyilvánosságra kerüljenek, azokat a szervezők, a rendezvény kiállítói és a média képviselői térítésmentesen felhasználják, hasznosítsák. A rendezvényen készült mozgó- és állóképek megjelenhetnek a médiában, a szervezők és a kiállítók honlapján, a közösségi média felületeken, a rendezvény tájékoztatóin és hirdetésein, valamint a rendezvényt bemutató egyéb felületeken korlátlan ideig.

A jövőd velünk kezdődik!

Tájékozódnál az aktuális munka-erőpiaci trendekről?
Érdekelnek a hazai és külföldi karrierlehetőségek?
Találkozz hazánk vezető cégeivel!

Regisztrálj most!