Ez vagy Te! - Ezt árulja el rólad a pályázatod!

2017. október 5. 11:40-12:10

Bányai Nikoletta, PR gyakornok, Frissdiplomás Kft.

Közgazdász diplomájának megszerzése után adózás területen kezdett dolgozni először az Ernst&Young-nál, majd a Diageo-nál. Másfél év, valamint számtalan kijózanító munkanap elteltével elhagyta a pénzügyi területet, és marketingesként kezdte újra. A Frissdiplomás Kft. munkatársaként 2016 óta dolgozik, ahol elsősorban a céges kommunikációval foglalkozik, illetve karrierépítéssel kapcsolatos rendezvények szervezésében, lebonyolításában vesz részt. Emellett rendszeresen tart előadásokat diákoknak, célkitűzése, hogy segítsen megtalálni másoknak azt a karrierutat, amiben kiteljesedhetnek.

Szalay-Kocsis Anita, PR menedzser, Frissdiplomás Kft.

2014 óta a Frissdiplomás Kft. csapatának kommunikációért felelős munkatársa. Korábban újságíróként dolgozott, számtalan riportot és interjút készített pályájuk elején járó fiatalokkal, illetve sikeres karriert befutott, elismert szakemberekkel egyaránt. Saját pályafutása mellett rengeteg eltérő életút kihívásával és megpróbáltatásával ismerkedett meg. Ezekből a tapasztalatokból táplálkozva rendszeresen publikál karrierépítést támogató cikkeket, és tart előadásokat középiskolásoknak és egyetemistáknak.

A Frissdiplomás Kft. weboldala: http://frissdiplomas.hu/

Az előadásról:

Az első benyomás jelentősége döntő, legyen szó egy randiról vagy egy kiválasztási folyamatról. Mindegyiknél arra törekszünk, hogy a legvonzóbb oldalunkat mutassuk. Az álláskeresés során először a benyújtott pályázati anyagod alapján alkotnak rólad véleményt! Ahhoz, hogy felkeltsd a HR-es figyelmét, és be tudj mutatkozni egy beszélgetés keretében, ütős csomagot kell összeállítanod. Az előadás kapaszkodókat ad ahhoz, hogy vonzó önéletrajzot és megnyerő motivációs levelet tudj összeállítani, illetve arra is fény derül, hogy, miként tudod személyiséged más-más oldalát úgy bemutatni, hogy ideális munkavállalóként tűnhess fel.