Sajtószoba

A Sajtószobában megtalál minden fontos információt a HVG Állásbörzéről, a rendezvény történetéről és az aktualitásokról. Amennyiben további információkra van szüksége, kérjük, keresse sajtókapcsolatokért felelős kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Sajtókapcsolat

Szalay-Kocsis Anita
PR manager
E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon: +36-20-772-4267, +36-1-787-5989

Háttér-információk

HVG Állásbörze - SajtóA HVG Állásbörze Magyarország első intézményektől független állás- és képzési vására. A rendezvény és a szervezők célja, hogy egy helyen minden szinten támogassák a diplomás fiatalok karrierépítését.

A minden évben kétszer megrendezett vásáron éppen ezért nemcsak állásajánlatokat kínáló cégekkel, hanem képzési lehetőségeket bemutató intézményekkel és vállalkozásokkal is találkozhatnak az érdeklődők, illetve számtalan hasznos szakmai program, workshop és tréning segíti a (leendő) munkavállalókat tudásuk felmérésében, és az álláskereséssel kapcsolatos legfontosabb gyakorlatok megismerésében.

 


 

További hasznos információk

Szervezők

Sajtóközlemények

Sajtómegjelenések

Statisztika, beszámolók

Kiállítóink voltak


 

Sajtófotók*

*Nagy felbontású képeket az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre írva kérhetnek. Kérjük, írják meg, melyik képre van szükségük.